Παγκόσμιος θρήνος: Νεκρή στα 20 της η Μις Κόσμος

March 10, 2019

Παγκόσμιος θρήνος: Νεκρή στα 20 της η Μις Κόσμος


Διαφ.
Σε σοκ βρίσκεται η παγκόσμια σκηνή της ομορφιάς από τον ξαφνικό θάνατο ενός εστεμμένου μοντέλου, μόλις στα 20 της χρόνια. Το μοντέλο Lotte van der Ze από την Ολλανδία, που ανακηρύχθηκε η ομορφότερη έφηβη του κόσμου στα «Miss Teen Universe 2017», μία ημέρα πριν τα γενέθλιά της έπαθε καρδιακή προσβολή και έπεσε σε κώμα. Το μοντέλο είχε νιώσει αδιαθεσία στο ταξίδι που είχε κάνει με την οικ...

Σε σοκ βρίσκεται η παγκόσμια σκηνή της ομορφιάς από τον ξαφνικό θάνατο ενός εστεμμένου μοντέλου, μόλις στα 20 της χρόνια.

Το μοντέλο Lotte van der Ze από την Ολλανδία, που ανακηρύχθηκε η ομορφότερη έφηβη του κόσμου στα «Miss Teen Universe 2017», μία ημέρα πριν τα γενέθλιά της έπαθε καρδιακή προσβολή και έπεσε σε κώμα.

Το μοντέλο είχε νιώσει αδιαθεσία στο ταξίδι που είχε κάνει με την οικογένειά της για σκι, αλλά κανείς δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Daily Mail, οι γονείς της δήλωσαν πως η κόρη τους είχε βγει το βράδυ με φίλους και επέστρεψε χαρούμενη χωρίς να διαμαρτύρεται για την υγεία της.

Το απόγευμα της επόμενης ημέρας η νεαρή Lotte έπαθε καρδιακή προσβολή και δυστυχώς απεβίωσε έχοντας συμπληρώσει μόλις 20 χρόνια ζωής.


Πηγη dailymedia.gr

Διαβάστε περισσότερα...