Έγραψε Ιστορία: Η Πρώτη Παίκτρια του «Τροχού της Τύχης» που Βρήκε τη Λέξη χωρίς Κανένα Γράμμα!

Έγραψε Ιστορία: Η Πρώτη Παίκτρια του «Τροχού της Τύχης» που Βρήκε τη Λέξη χωρίς Κανένα Γράμμα!


Ένα από τα πιο σπάσνια φαινόμενα στην ιστορία του «Τροχού της Τύχης», όχι μόνο στη σύγχρονη εκδοχή του αλλά και σε όλη την ιστορία του, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι τηλεθεατές στο επεισόδιο που προβλήθηκε χτες Τρίτη, ένα φαινόμενο που εξέπληξε τους πάντες, ακόμα και τον παρουσιαστή Πέτρο Πολυχρονίδη.

H παίκτρια που βρέθηκε απέναντι από τον Τροχό επιχείρησε το ακατόρθωτο. Ζήτησε να δοκιμάσει να πει τη ζητούμενη λέξη χωρίς να έχει βγεί ούτε ένα γράμμα στο ταμπλό. Μόνη βοήθεια η κατηγορία του κουίζ, η οποία ήταν «Τραγουδιστές Pop και Rock».

Η εντυπωσιακή μελαχρινή ενημερώθηκε πως θα ήταν η δεύτερη μόλις παίκτρια στην ιστορία και η πρώτη της φετινής σεζόν που θα το πετύχαινε αυτό, αν είχε βρει τις σωστές λέξεις. Θα κέρδιζε μάλιστα 600 ευρώ απευθείας.

Η απάντησή της παίκτριας με το όνομα Φανή ήταν «Μικ Τζάγκερ Τζον Λένον» και αποδείχτηκε ότι είχε πέσει 100% μέσα, με τον κόσμο να ξεσπάει σε χειροκροτήματα και τον παρουσιαστή να πέφτει στα γόνατα και να πιάνει το κεφάλι του εντυπωσιασμένος.

Δείτε τι συνέβη στην ιστρορική αυτή στιγμή του παιχνιδιού.

Τροχός της Τύχης – η 1η παίκτρια που βρίσκει τις λέξεις χωρίς γράμματα

???? "Ιστορικές" στιγμές σήμερα! Η 1η παίκτρια στην ιστορία του Τροχού της Τύχης, που βρήκε όλες τις λέξεις χωρίς κανένα γράμμα. ✨Η μοναδική φορά που κάποιος, ΔΕΝ γύρισε – αλλά ΚΕΡΔΙΣΕ!✨ #troxostistyxis #StarChannelTv #Star Πέτρος Πολυχρονίδης – Petros Polychronidis & __josefina.tz__

Gepostet von Star Channel am Dienstag, 11. September 2018

ΠΗΓΗ: dailymedia.gr

[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...