Ο πρώτος αυτόματος πωλητής κάνναβης στην Αθήνα είναι γεγονός

March 11, 2019

Ο πρώτος αυτόματος πωλητής κάνναβης στην Αθήνα είναι γεγονός


Διαφ.
Στην οδό Πανεπιστημίου στήθηκε την Τρίτη ο πρώτος αυτόματος πωλητής κάνναβης στην Αθήνα! Ο λόγος για ένα μηχάνημα εταιρείας η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της βιομηχανικής κάνναβης, η χρήση της οποίας έχει νομιμοποιηθεί εδώ και κάποια χρόνια. Προϊόντα της βιομηχανικής κάνναβης πωλούνται σε εξειδικευμένα μαγαζιά. Σημειώνεται ότι η βιομηχανική κάνναβη περιέ...

Στην οδό Πανεπιστημίου στήθηκε την Τρίτη ο πρώτος αυτόματος πωλητής κάνναβης στην Αθήνα!

Ο λόγος για ένα μηχάνημα εταιρείας η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της βιομηχανικής κάνναβης, η χρήση της οποίας έχει νομιμοποιηθεί εδώ και κάποια χρόνια.

Προϊόντα της βιομηχανικής κάνναβης πωλούνται σε εξειδικευμένα μαγαζιά. Σημειώνεται ότι η βιομηχανική κάνναβη περιέχει την ουσία CBD, που σημαίνει ότι δεν θεωρείται ότι έχει παρενέργειες (ψυχοτρόπες ή ευφορικές κατ’ άλλους).

Απίστευτο! Χάσε 14 Κιλά Μέχρι το Πάσχα και Άλλαξε τη Ζωή σου, με ΑΥΤΟ τον Τρόπο!

Από την ελληνική Βουλή έχει ψηφιστεί από τον Μάρτιο του 2018 και ο νόμος ο οποίος προβλέπει την καλλιέργεια και φαρμακευτικής κάνναβης για ιατρικούς λόγους. Η εν λόγω κάνναβη εντούτοις, περιέχει την ουσία THC (που έχει ευφορική καθώς και φαρμακευτική δράση), εξ ου και το θεσμικό πλαίσιο είναι ιδιαίτερα αυστηρό.

Δείτε τα προϊόντα που πουλά η εταιρεία στην οποία ανήκει το αυτόματο μηχάνημα πώλησης:

Πηγη:iefimerida.gr

Διαβάστε περισσότερα...