Ζευγάρι συνελήφθη όταν ο σκύλος τους μάσησε το πόδι του από την πείνα

March 11, 2019

Ζευγάρι συνελήφθη όταν ο σκύλος τους μάσησε το πόδι του από την πείνα


Διαφ.
    Ένα ζευγάρι από την νότια Καρολίνα κατηγορείται για την κακομεταχείριση του σκύλου του μετά από καταγγελία που έκανε στις Αρχές ένας γείτονας του ζευγαριού ότι ο σκύλος μάσαγε το πόδι του για να μπορέσει να απελευθερωθεί. “Όταν πλησίασα τον φράχτη είδα έναν πολύ αδύνατος Μεγάλο Δανό που είχε ένα τραύμα στο πίσω δεξί του πόδι”, ανέφερε ο αστυνομικός που έφτ...

 

 

Ένα ζευγάρι από την νότια Καρολίνα κατηγορείται για την κακομεταχείριση του σκύλου του μετά από καταγγελία που έκανε στις Αρχές ένας γείτονας του ζευγαριού ότι ο σκύλος μάσαγε το πόδι του για να μπορέσει να απελευθερωθεί.

“Όταν πλησίασα τον φράχτη είδα έναν πολύ αδύνατος Μεγάλο Δανό που είχε ένα τραύμα στο πίσω δεξί του πόδι”, ανέφερε ο αστυνομικός που έφτασε πρώτος στο σπίτι του ζευγαριού.

“Καθώς πλησίαζα είδα ότι το μισό του πόδι έλειπε”, πρόσθεσε ο αστυνομικός.

Η 32χρονη Τζέσικα Τζέιμς ανέφερε στην αστυνομία ότι είχαν βάλει τον σκύλο τιμωρία επειδή πήδηξε τον φράχτη.

Απίστευτο! Χάσε 14 Κιλά Μέχρι το Πάσχα και Άλλαξε τη Ζωή σου, με ΑΥΤΟ τον Τρόπο!

Ωστόσο, η ίδια και ο 38χρονος σύντροφός της Σκάιλαρ Κραφτ διαφωνούσαν για το πόσο καιρό ακόμα έπρεπε να τιμωρούν τον σκύλο και για το πότε τραυματίστηκε.

Επίσης, το ζευγάρι υποστήριξε ότι δεν είχε χρήματα για να πάει τον σκύλο σε κτηνίατρο και αποφάσισε να τον φροντίσει μόνο του.

Οι αστυνομικοί βρήκαν την μεταλλική κολόνα που ήταν δεμένος ο σκύλος αλλά δεν βρήκαν κανέναν σημάδι φαγητού ή νερού γύρω από την κολόνα.

Τώρα, την φροντίδα του κακοποιημένου σκύλου έχει αναλάβει η οργάνωση Noah’s Arks και σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της οργάνωσης αναγκάστηκαν να του αφαιρέσουν και το υπόλοιπο μέρος του ποδιού που του είχε μείνει.

“Το να κράταγε λίγο καιρό περισσότερο το πόδι ελπίζοντας ότι θα βρισκόταν κάποιο προσθετικό ήταν παρακινδυνευμένο”, ανέφερε η οργάνωση.

“Ήταν αρκετά δυνατός για να αντέξει την επέμβαση αλλά δεν θα ήταν αρκετά δυνατός για να επιβιώσει από την μόλυνση που θα προκαλούνταν στο μέρος του ποδιού του που είχε απομείνει.”

Επίσης, ο Λουκ παίρνει φάρμακα για την συνεχή διάρροια που έχει αλλά ευτυχώς τώρα τρώει αρκετά γρήγορα και καλά.

[dailymail]

 

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...