Άντρας πυροβόλησε την πεθερά του με αντιαρματική ρουκέτα και η πεθερά επέζησε

March 12, 2019

Άντρας πυροβόλησε την πεθερά του με αντιαρματική ρουκέτα και η πεθερά επέζησε


Διαφ.
Επέζησε η πεθερά!  Μια πεθερά από την Βοσνία αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει, μόλις έγινε στόχος επίθεσης με βαρέα όπλα από τον γαμπρό της. Ο 76χρονος αρχικά επιστράτευσε για την επίθεση αντιαρματι...

Επέζησε η πεθερά! 

Μια πεθερά από την Βοσνία αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει, μόλις έγινε στόχος επίθεσης με βαρέα όπλα από τον γαμπρό της.

Ο 76χρονος αρχικά επιστράτευσε για την επίθεση αντιαρματική ρουκέτα και στη συνέχεια θέλησε να δώσει τη χαριστική βολή με καλάσνικοφ στην 95χρονη πεθερά του.

Το δικαστήριο στη βόρεια Βοσνία έκρινε τον Μίροσλαβ Μίλιτς ένοχο για απόπειρα δολοφονίας και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 6,5 ετών.

Απίστευτο! Χάσε 14 Κιλά Μέχρι το Πάσχα και Άλλαξε τη Ζωή σου, με ΑΥΤΟ τον Τρόπο!

Ο γαμπρός πήρε τα… όπλα έπειτα από άγριο καυγά με την πεθερά του, που θεωρούσε υπεύθυνη για τον αποτυχημένο γάμο του. Συνεπώς, αρχικά εκτόξευσε αντιαρματική ρουκέτα στο σπίτι της πεθεράς και από την έκρηξη η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο επέζησε, ενώ ο σύζυγος και ο πατέρας της ο οποίος βρίσκονταν επίσης στο σπίτι κατά την επίθεση γλίτωσαν με ελαφρά τραύματα.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν πως με βάση το κατηγορητήριο, ο γαμπρός επιχείρησε να δώσει τη χαριστική βολή στην πεθερά του με ένα καλάσνικοφ, αλλά τελικά αστόχησε…

 


Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...