Σπάνιο ροζ δελφίνι εντοπίστηκε στην λίμνη Calcasieu της Λουιζιάνα (Video)

March 12, 2019

Σπάνιο ροζ δελφίνι εντοπίστηκε στην λίμνη Calcasieu της Λουιζιάνα (Video)


Διαφ.
Ο χρήστης του Reddit με το ψευδώνυμο «sloshyjacob» πρόσφατα κοινοποίησε μια σειρά από εκπληκτικές φωτογραφίες που τράβηξε ένας φίλος του με την «Pinkie» ένα σπάνιο ροζ δελφίνι που συχνάζει στα νερά της λίμνης Calcasieu στη Λουιζιάνα. Γι’ αυτούς που αναρωτιούνται πως ένα δελφίνι μπορεί να επιβιώσει σε μια λίμνη του γλυκού νερού, η Calcasieu συνδέεται με τον Κόλπο του Μεξικού και αποτελ...

Ο χρήστης του Reddit με το ψευδώνυμο «sloshyjacob» πρόσφατα κοινοποίησε μια σειρά από εκπληκτικές φωτογραφίες που τράβηξε ένας φίλος του με την «Pinkie» ένα σπάνιο ροζ δελφίνι που συχνάζει στα νερά της λίμνης Calcasieu στη Λουιζιάνα.

Γι’ αυτούς που αναρωτιούνται πως ένα δελφίνι μπορεί να επιβιώσει σε μια λίμνη του γλυκού νερού, η Calcasieu συνδέεται με τον Κόλπο του Μεξικού και αποτελείται από υφάλμυρο ή αλμυρό νερό το οποίο έχει μεγαλύτερη αλμυρότητα από το γλυκό νερό αλλά όχι τόση όσο το νερό της θάλασσας.

Η «Pinkie» είναι ένα αλμπίνο ρινοδέλφινο που εθεάθη για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2007, ενώ σε μια πρόσφατη εμφάνιση του το 2015 την είδαν να ζευγαρώνει, επιβεβαιώνοντας πως το δελφίνι είναι θηλυκό.

https://www.youtube.com/watch?v=3l3kYNQUZqk

Απίστευτο! Χάσε 14 Κιλά Μέχρι το Πάσχα και Άλλαξε τη Ζωή σου, με ΑΥΤΟ τον Τρόπο!

Πηγή: otherside.gr

Διαβάστε περισσότερα...