Ο Μιχάλης Ζαμπίδης ξεσπά για τη Μακεδόνια: «Είναι ανείπωτη ντροπή το να προσπαθείς να κλέψεις την ταυτότητα ενός έθνους»

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης ξεσπά για τη Μακεδόνια: «Είναι ανείπωτη ντροπή το να προσπαθείς να κλέψεις την ταυτότητα ενός έθνους»


Ο Ζαμπίδης δεν συνηθίζει να τοποθετείται για θέματα επικαιρότητας. Εντούτοις, αυτή τη φορά φρόντισε να πάρει δημόσια θέση σχετικά με όλα όσα γίνονται τον τελευταίο καιρό αναφορικά με το ονοματολογικό ζήτημα των Σκοπίων.

Ειδικότερα, έγραψε ένα κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα κείμενο. Το εν λόγω κείμενο συνδύασε με μία φωτογραφία με ελληνική σημαία.

Αναλυτικότερα, έγραψε:

«Είναι ανείπωτη ντροπή το να προσπαθείς να κλέψεις την ταυτότητα ενός έθνους. Να καπηλεύεσαι ρίζες που δεν έχεις. Να διαστρεβλώνεις την ιστορία για να αποκτήσεις αξία. Και είναι ακομα μεγαλύτερη ντροπή οι αρχηγοί αυτού του κόσμου να αναδιπλώνονται μπροστά σε αυτό… χωρίς συστολή.

Γείτονες των Σκοπίων, έχετε ακόμα χρόνο να επιλέξετε την αξιοπρέπεια. Να δώσετε την ευκαιρία στα παιδιά σας να μεγαλώσουν με περηφάνια και με το κεφάλι ψηλά, βρείτε μέσα σας τη δύναμη να αναγνωρίσετε το δικό σας αυτόφωτο έθνος, μην το απαξιώνετε.

Απίστευτο! Χάσε 14 Κιλά Μέχρι το Πάσχα και Άλλαξε τη Ζωή σου, με ΑΥΤΟ τον Τρόπο!

Η Μακεδονία μας είναι μία, είναι Ελληνική κι αυτό δεν αμφισβητείται»

Δείτε την δημοσίευσή του:

Είναι ανείπωτη ντροπή το να προσπαθείς να κλέψεις την ταυτότητα ενός έθνους. Να καπηλεύεσαι ρίζες που δεν έχεις. Να…

Gepostet von Iron Mike Zambidis am Freitag, 9. Februar 2018

 

Πηγή

[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...