Χίος: «Ζητώ συγγνώμη από τις ιερόδουλες που τις συνέκρινα με τις γυναίκες της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ»

March 12, 2019

Χίος: «Ζητώ συγγνώμη από τις ιερόδουλες που τις συνέκρινα με τις γυναίκες της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ»


Διαφ.
Ο Στέφανος Χίος έδωσε σήμερα απάντηση σχετικά με το περίφημο εξώφυλλο του Σαββατοκύριακου στο οποίο «λούζει» με «κοσμητικά» επίθετα γυναίκες και θηλυκά στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Έπειτα από τον σάλο που προκάλεσε το εξώφυλλο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ, επικοινωνήσαμε με τον αρθρογράφο μας και πορτιέρη της Καλλιθέας, που προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: «Ζητούμε ...

Ο Στέφανος Χίος έδωσε σήμερα απάντηση σχετικά με το περίφημο εξώφυλλο του Σαββατοκύριακου στο οποίο «λούζει» με «κοσμητικά» επίθετα γυναίκες και θηλυκά στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Έπειτα από τον σάλο που προκάλεσε το εξώφυλλο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ, επικοινωνήσαμε με τον αρθρογράφο μας και πορτιέρη της Καλλιθέας, που προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Ζητούμε συγνώμη από τις ιερόδουλες και τις εκδιδόμενες όλης της χώρας, νόμιμες και παράνομες καθώς το εξώφυλλο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου 9-10 Μαρτίου τις προσβάλλει ανεπανόρθωτα σε σχέση με αυτές τις τηγανομούρες. Δεσμευόμαστε να επανορθώσουμε το συντομότερο δυνατόν».

[Πηγή]

Διαβάστε περισσότερα...