ΗΡΩΕΣ! Δείτε 18 Γενναίους πυροσβέστες τη στιγμή που σώζουν τις ζωές διαφόρων ζώων.

March 13, 2019

ΗΡΩΕΣ! Δείτε 18 Γενναίους πυροσβέστες τη στιγμή που σώζουν τις ζωές διαφόρων ζώων.


Διαφ.
Από όλους όσοι δουλεύουν για να διατηρούν τις κοινότητές μας ασφαλείς, οι πυροσβέστες είναι οι πιο υποτιμημένοι. Αν και συχνά έρχονται αντιμέτωποι με πυρκαγιές, μεγάλο μέρος της δουλείας τους περιλαμβάνει να αναζητούν και να σώζουν. Για έναν πυροσβέστη, το να βάζει τη ζωή του σε κίνδυνο είναι κομμάτι της δουλειάς. Δεν είναι μόνο για τους ανθρώπους, αφού καμιά φορά ξ...

Από όλους όσοι δουλεύουν για να διατηρούν τις κοινότητές μας ασφαλείς, οι πυροσβέστες είναι οι πιο υποτιμημένοι. Αν και συχνά έρχονται αντιμέτωποι με πυρκαγιές, μεγάλο μέρος της δουλείας τους περιλαμβάνει να αναζητούν και να σώζουν.

Για έναν πυροσβέστη, το να βάζει τη ζωή του σε κίνδυνο είναι κομμάτι της δουλειάς. Δεν είναι μόνο για τους ανθρώπους, αφού καμιά φορά ξεχνάμε τι κάνουν για να σώσουν τις ζωές των ζώων στις κοινότητές τους.

Όπως θα δείτε, οι πυροσβέστες είναι ανεκτίμητα μέλη της κοινωνίας.

Ένας τυφλός σκύλος με το όνομα Inge διασώστηκε από έναν πυροσβέστη όταν έπεσε από το κατάστρωμα ενός φέρι στη Λίμνη Οντάριο.

21

Ο πυροσβέστης David Tree σταμάτησε για να δώσει νερό σε ένα τραυματισμένο και διψασμένο κοάλα όταν πυρκαγιές θέρισαν την Αυστραλία.

22

Ο Brett Cunniff έσωσε ένα γατάκι μέσα από ένα φλεγόμενο σπίτι και τον ξαναζωντάνεψε υπομονετικά με οξυγόνο.

23

Μια γυναίκα αγκαλιάζει με ευγνωμοσύνη έναν πυροσβέστη που έσωσε με γενναιότητα το σκύλο της, ο οποίος ήταν παγιδευμένος στο φλεγόμενο σπίτι τους.

24

Απίστευτο! Χάσε 14 Κιλά Μέχρι το Πάσχα και Άλλαξε τη Ζωή σου, με ΑΥΤΟ τον Τρόπο!

Το αστυνομικό τμήμα του Austin αντέδρασε άμεσα σώζοντας ένα ελάφι που είχε κολλήσει σε ένα σωλήνα. Το ονόμασαν Bambi και το παρέδωσαν σε ένα καταφύγιο άγριων ζώων.

25

Αυτός ο ευγνώμων σκύλος ευχαριστεί με αγάπη τους πυροσβέστες που έσωσαν με γενναιότητα το σπίτι της από τη φωτιά.

26

Μια τρομαγμένη γάτα γαντζώθηκε από τον γενναίο της διασώστη.

27

Ο πυροσβέστης Cody Knecht χρησιμοποίησε έξυπνα τον ήχο κλήσης του κινητού του, ο οποίος περιελάμβανε ήχους από πάπιες, για να τραβήξει έξω από ένα σωλήνα κάτι παπάκια στη Louisiana.

28

Εδώ είναι ασφαλή.

29

Βρετανοί πυροσβέστες δούλεψαν ασταμάτητα για να σώσουν ένα θηλυκό άλογο από ένα παγωμένο βάλτο.

30

Ο John Cusco, πυροσβέστης από το Connecticut, δίνει σ’ αυτό το αξιαγάπητο κουταβάκι νερό μετά της διάσωσή της από ένα φλεγόμενο διώροφο σπίτι.

31

Αυτοί οι υπομονετικοί και στοργκικοί πυροσβέστες έδωσαν σε όλα αυτά τα χάμστερ οξυγόνο αφού τα έβγαλαν από ένα κτίριο που καιγόταν.

32

Η ευγνωμοσύνη αυτής της γυναίκας για τους πυροσβέστες που έσωσαν την καλύτερη της φίλης δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια.

33

Πυροσβέστες από το Lawrence πήδηξαν σε ένα σκάφος διάσωσης χωρίς δισταγμό για να σώσουν ένα σκύλο που  προσπαθούσε να κολυμπήσει σε μια παγωμένη λίμνη. Όταν βγήκαν στη στεριά, την τύλιξαν μια κουβέρτα για να ζεσταθεί.

34

Αυτοί οι δύο πυροσβέστες, ο Chris Tarantino και ο Matt Pillsbury, άκουσαν το αδύναμο νιαούρισμα από τέσσερα γατάκια χωρίς μητέρα σε ένα παλιό αυτοκίνητο. Όχι μόνο τους έσωσαν τη ζωή, αλλά βρήκαν και σπίτι για τα γατάκια.

35

Αν και δεν είχαν εκπαιδευτεί σ’ αυτό, αυτοί οι πυροσβέστες έσωσαν ένα Labrador από ένα σπίτι που καιγόταν, και την ξαναζωντάνεψαν παρέχοντας αέρα στη μύτη της. Της έσωσε τη ζωή.

36

Πάνω από 60 ζώα σώθηκαν από ένα σπίτι που καιγόταν στο Toledo. Ένα από αυτά είναι αυτό το αξιαγάπητο ιγκουάνα.

37

Το βλέμμα αυτής της γάτας τα λέει όλα.

38

Credit: wimp.com


Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...