Κόρινθος: Πατέρας αυτοκτόνησε επειδή κινδύνευε να χάσει το σπίτι του από χρέη

March 13, 2019

Κόρινθος: Πατέρας αυτοκτόνησε επειδή κινδύνευε να χάσει το σπίτι του από χρέη


Διαφ.
Στην αυτοκτονία οδηγήθηκε ένας 56χρονος άνδρας στα Ίσθμια της Κορίνθου, επειδή δεν κατάφερε να διαχειριστεί το ενδεχόμενο να χάσει το σπίτι του από χρέη. Σύμφωνα με το loutraki365.gr, το περιστατικό έγινε την περασμένη Παρασκευή καθώς την προηγούμενη ημέρα ο 56χρονος πατέρας είχε παραλάβει ένα έγγραφο από δικηγόρο, με βάση το οποίο κινδύνευε σοβαρά να χάσει το σπίτι του. Ο ...

Στην αυτοκτονία οδηγήθηκε ένας 56χρονος άνδρας στα Ίσθμια της Κορίνθου, επειδή δεν κατάφερε να διαχειριστεί το ενδεχόμενο να χάσει το σπίτι του από χρέη.

Σύμφωνα με το loutraki365.gr, το περιστατικό έγινε την περασμένη Παρασκευή καθώς την προηγούμενη ημέρα ο 56χρονος πατέρας είχε παραλάβει ένα έγγραφο από δικηγόρο, με βάση το οποίο κινδύνευε σοβαρά να χάσει το σπίτι του.

Ο 56χρονος συνταξιούχος υπάλληλος της Διώρυγας εντοπίστηκε κρεμασμένος στην αυλή του σπιτιού του, σε κεντρικό δρόμο των Ισθμίων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο άντρας άφησε σημείωμα προς το παιδί και την αδερφή του, όπου εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία, ζητώντας συγγνώμη που δεν κατάφερε να κρατήσει το σπίτι της οικογένειας.

Απίστευτο! Χάσε 14 Κιλά Μέχρι το Πάσχα και Άλλαξε τη Ζωή σου, με ΑΥΤΟ τον Τρόπο!

Η αυτοκτονία σόκαρε στην τοπική κοινωνία, ενώ πολλοί διερχόμενοι οδηγοί είδαν την εικόνα του 56χρονου αυτόχειρα, καθώς το σημείο στο οποίο έβαλε τέλος στην ζωή του ήταν ορατό από τον δρόμο, όπου βρίσκεται το σπίτι.

[lifo.gr]


Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...