Έφηβοι έφτυσαν και έλουσαν με αλεύρι και αυγά ανάπηρη γυναίκα για να γελάσουν και να σπάσουν πλάκα

March 13, 2019

Έφηβοι έφτυσαν και έλουσαν με αλεύρι και αυγά ανάπηρη γυναίκα για να γελάσουν και να σπάσουν πλάκα


Διαφ.
  Οργή έχει προκαλέσει στη Βρετανία η επίθεση μιας ανυπεράσπιστης γυναίκας από μία ομάδα εφήβων. Μάλιστα ένας από τους νεαρούς οι οποίοι πέταξαν αυγά και αλεύρι στην ανάπηρη γυναίκα, δημοσιεύοντας φωτογραφία στα μέσα κοινωνική δικτύωσης τώρα αναφέρει πως φοβάται να βγει από το σπίτι του. Ο 18χρονος Κόχαν Σέμπλ καταγγέλλει πως λαμβάνει απειλές θανάτου από αγνώστο...

 

Οργή έχει προκαλέσει στη Βρετανία η επίθεση μιας ανυπεράσπιστης γυναίκας από μία ομάδα εφήβων.

Μάλιστα ένας από τους νεαρούς οι οποίοι πέταξαν αυγά και αλεύρι στην ανάπηρη γυναίκα, δημοσιεύοντας φωτογραφία στα μέσα κοινωνική δικτύωσης τώρα αναφέρει πως φοβάται να βγει από το σπίτι του.

Ο 18χρονος Κόχαν Σέμπλ καταγγέλλει πως λαμβάνει απειλές θανάτου από αγνώστους και τρέμει να βγει από το σπίτι του, έπειτα από την επίθεση που ο ίδιος εξαπέλυσε στην 49χρονη Τζάνις Μόρις.

Ο Σέμπλ ήταν ένας εκ των 5 εφήβων οι οποίοι στοχοποίησαν την αδύναμη γυναίκα, την ώρα που εκείνη απλά καθόταν σε ένα παγκάκι στην αγορά του Σάφολκ.

 

 

Απίστευτο! Χάσε 14 Κιλά Μέχρι το Πάσχα και Άλλαξε τη Ζωή σου, με ΑΥΤΟ τον Τρόπο!

 

Μία φωτογραφία η οποία δείχνει τους έφηβους πίσω από το θύμα τους, να γελούν και να δείχνουν την ανυπεράσπιστη γυναίκα, αποτέλεσε αφορμή για ένα διαδικτυακό «κυνήγι» εντοπισμού των δραστών.

Τα στοιχεία του Σεμπλ, δημοσιοποιήθηκαν αυτή την εβδομάδα γιατί έκλεισε τα 18 ενώ οι ταυτότητες των υπολοίπων εξακολουθούν να προστατεύονται επειδή παραμένουν ανήλικοι.

Ο 18χρονος παραδέχτηκε την ενοχή του για απειλητική συμπεριφορά. Μιλώντας στην Sun δήλωσε τρομοκρατημένος: «Με δυσκολία βγαίνω από το σπίτι. Από τότε που αυτές οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στο Facebook δέχομαι απειλές κατά της ζωής μου από “τυχαίους” ανθρώπους».

Μάλιστα συμπλήρωσε ότι δεν ήταν έτοιμος να ζητήσει συγνώμη για την επίθεση, λόγω των απειλών.

Η κα Μόρις καθόταν σε ένα παγκάκι στο πάρκο του Bury St Edmunds, δίπλα σε ένα γήπεδο μπάσκετ, όταν την προσέγγισαν ο Σεμπλ και οι φίλοι του.

Με βάση όλα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, οι έφηβοι άρχισαν να κάνουν ερωτήσεις στην γυναίκα για ναρκωτικά, όταν ένας εξ αυτών αποφασίσει να την φτύσει στο πρόσωπο.

Η γυναίκα τον ρώτησε «γιατί το έκανες αυτό». Ο Σεμπλ δεν της απάντησε. Ξεκίνησε μόνο να γελάει και την έφτυσε ξανά.

Κατόπιν, η ομάδα εξαφανίστηκε για σχεδόν 10 λεπτά και στη συνέχεια, γύρισε με αλεύρι και αυγά που είχε αγοράσει από ένα γειτονικό κατάστημα. Οι πέντε ανήλικοι δε δίστασαν να καλύψουν την ανήμπορη γυναίκα με το αλεύρι, πετώντας της αυγά.

Τα αγόρια εξακολουθούσαν να γελούν. Την έφτυσαν επανειλημμένως, μέχρι που ένας από αυτούς τράβηξε μία «αναμνηστική» φωτογραφία. Άκουσε ένα από τα παιδιά να φωνάζει «Τραβάμε βίντεο!».

Ο Σεμπλ ανέβασε την φωτογραφία στο Snapchat και στη συνέχεια το στιγμιότυπο αναρτήθηκε στο Facebook.

Οι ταυτότητες των δραστών διαπιστώθηκαν με την βοήθεια των αναρτήσεων και, σύντομα, η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψή τους.

Ο συνήγορος του Σεμπλ υποστήριξε στο δικαστήριο ότι ο έφηβος αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματα την τελευταία διετία και οι γονείς του τον είχαν διώξει, το 2016, από το σπίτι, αν και πλέον ξαναζεί με τον πατέρα και την μητέρα του.

Οι υπόλοιποι δράστες της επίθεσης, 15 μέχρι 17 ετών, επίσης παραδέχθηκαν την ενοχή τους και καταδικάστηκαν σε 12 μήνες τακτικών αναφορών σε αστυνομικά τμήματα και 120 λίρες αποζημίωση προς το θύμα.

Ταυτόχρονα, πλήρωσαν 85 λίρες έκαστος για τα δικαστικά έξοδα.

Με πληροφορίες από Daily Mail

 

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...