Γυναίκα Πάει Αδέσποτο Σκύλο για Καλλωπισμό, τον Μεταμορφώνει και του Βρίσκει Σπιτικό για Πάντα.

March 14, 2019

Γυναίκα Πάει Αδέσποτο Σκύλο για Καλλωπισμό, τον Μεταμορφώνει και του Βρίσκει Σπιτικό για Πάντα.


Διαφ.
Μια γυναίκα με την ονομασία Mary, βρισκόταν σε ένα χώρο στάθμευσης, όπου προσπαθούσε να πιάσει μια χαμένη γάτα. Εκείνη τη στιγμή, μια ομάδα κυριών έτυχε να τραβήξουν ένα σκύλο, που βρισκόταν σε άθλια κατάσταση. Είχαν μόλις διασώσει ένα κουτάβι από τον αυτοκινητόδρομο και το γλύτωσαν από το να το χτυπήσει κανένα αυτοκίνητο. Το κακόμοιρο σκυλί είχε τόσο μπερδεμένη τη γού...

Μια γυναίκα με την ονομασία Mary, βρισκόταν σε ένα χώρο στάθμευσης, όπου προσπαθούσε να πιάσει μια χαμένη γάτα. Εκείνη τη στιγμή, μια ομάδα κυριών έτυχε να τραβήξουν ένα σκύλο, που βρισκόταν σε άθλια κατάσταση.

Είχαν μόλις διασώσει ένα κουτάβι από τον αυτοκινητόδρομο και το γλύτωσαν από το να το χτυπήσει κανένα αυτοκίνητο.

Το κακόμοιρο σκυλί είχε τόσο μπερδεμένη τη γούνα του, που δεν μπορούσε να δει. Επιπλέον, δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει ούτε να χτυπήσει την ουρά του.

Η Mary δημοσίευσε φωτογραφίες του άμοιρου σκύλου στο Facebook, ζητώντας κάποιος να τον πάρει, τουλάχιστον για τη νύχτα. Τότε, η Kari Falla, μια καλλωπίστρια σκύλων από την Φλόριντα, έσπευσε στο κατάστημα για την κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Η Κάρι εργάστηκε ηρωικά μέχρι τις 3 π.μ., αφαιρώντας την γούνα περίπου δύο χρόνων.

Απίστευτο! Χάσε 14 Κιλά Μέχρι το Πάσχα και Άλλαξε τη Ζωή σου, με ΑΥΤΟ τον Τρόπο!

Λίγες ώρες αργότερα, το σκυλί, γνωστό πλέον ως Lucky, μεταμορφώθηκε δραστικά.

Αλλά η Kari δεν έμεινε εκεί. Ενημέρωσε έναν τοπικό κτηνίατρο, ο οποίος έκανε τα εξής πράγματα για τον Lucky: Τα εμβόλια που χρειαζόταν, στείρωση, καθαρισμό δοντιών, χειρουργική επέμβαση ματιών με λέιζερ και αντιβιοτικά.

Στη συνέχεια, ένας χρήστης του Facebook είδε την ανάρτηση για τον Lucky και αποφάσισε να του δώσει ένα σπιτικό.

«Πήρε πραγματικά ένα ολόκληρο χωριό», δήλωσε ο χρήστης. «Ένα σύνολο από ξένους που εμπιστεύτηκαν ο ένας τον άλλον και εργάστηκαν μαζί, για να σώσουν ένα ζώο στη μέση της νύχτας».

Πηγή: true.gr

Διαβάστε περισσότερα...