Ο πιο τεμπέλης σκύλος του κόσμου αρνείται να αφήσει το πάρκο και η αντίδρασή του προκαλεί γέλιο

March 15, 2019

Ο πιο τεμπέλης σκύλος του κόσμου αρνείται να αφήσει το πάρκο και η αντίδρασή του προκαλεί γέλιο


Διαφ.
Τα περισσότερα σκυλιά λατρεύουν τα πάρκα. Είναι κάτι σαν την Disneyland για αυτά και τα απολαμβάνουν στο έπακρο. Παρακάτω θα δείτε ένα ζευγάρι περαστικών που απαθανατίζουν στο πάρκο της γειτονιάς τους έναν όμορφο σκύλο ράτσας Golden Retriever με τον ιδιοκτήτη του. Ο άνδρας θέλει να φύγει από το πάρκο αλλά το πρόβλημα είναι πως ο σκύλος του έχει άλλη άποψη αφού λατρεύει να ξαπλών...

Τα περισσότερα σκυλιά λατρεύουν τα πάρκα. Είναι κάτι σαν την Disneyland για αυτά και τα απολαμβάνουν στο έπακρο. Παρακάτω θα δείτε ένα ζευγάρι περαστικών που απαθανατίζουν στο πάρκο της γειτονιάς τους έναν όμορφο σκύλο ράτσας Golden Retriever με τον ιδιοκτήτη του.

Ο άνδρας θέλει να φύγει από το πάρκο αλλά το πρόβλημα είναι πως ο σκύλος του έχει άλλη άποψη αφού λατρεύει να ξαπλώνει στο γρασίδι και δεν δέχεται να μετακινηθεί ούτε λίγο.

Όπως θα δείτε, το όμορφο τετράποδο έχει πεισμώσει και αρνείται να φύγει ενώ η κατάσταση γίνεται αστεία. Ευτυχώς, η στιγμή απαθανατίστηκε από τους περαστικούς και πλέον το βίντεο έχει γίνει διάσημο.

Ο ιδιοκτήτης προσπαθεί να καλοπιάσει τον σκύλο του με γλυκόλογα αλλά και με άλλες μεθόδους χωρίς αποτέλεσμα. Μετά από λίγο οι προσπάθειες του άνδρα μοιάζουν να αποδίδουν και τελικά ο σκύλος τον ακολουθεί.

Απίστευτο! Χάσε 14 Κιλά Μέχρι το Πάσχα και Άλλαξε τη Ζωή σου, με ΑΥΤΟ τον Τρόπο!

Δείτε παρακάτω το αστείο βίντεο με το όμορφο τετράποδο.


Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...