Μάνα με τον εραστή της δηλητηρίασαν την 22 μηνών κόρη της για να κρύψουν ότι την είχαν ξυλοκοπήσει

March 15, 2019

Μάνα με τον εραστή της δηλητηρίασαν την 22 μηνών κόρη της για να κρύψουν ότι την είχαν ξυλοκοπήσει


Διαφ.
  Μια μητέρα δηλητηρίασε μαζί με τον συντρόφό της το παιδί της για να καλύψουν τον ξυλοδαρμό του κι έπειτα συνέχισαν να παίζουν βιντεοπαιχνίδια. Η Eve Leatherland, ηλικίας μόλις 22 μηνών, πέθανε τον Οκτώβριο του 2017 στο σπίτι της στο Liskeard, από τραυματισμούς που όπως αναφέρθηκε, ήταν παρόμοιοι με αυτούς που προκαλούνται από τροχαίο ατύχημα. Το παιδί είχε κάταγμα στο κρανίο κ...

 

Μια μητέρα δηλητηρίασε μαζί με τον συντρόφό της το παιδί της για να καλύψουν τον ξυλοδαρμό του κι έπειτα συνέχισαν να παίζουν βιντεοπαιχνίδια.

Η Eve Leatherland, ηλικίας μόλις 22 μηνών, πέθανε τον Οκτώβριο του 2017 στο σπίτι της στο Liskeard, από τραυματισμούς που όπως αναφέρθηκε, ήταν παρόμοιοι με αυτούς που προκαλούνται από τροχαίο ατύχημα.

Το παιδί είχε κάταγμα στο κρανίο και σπασμένα πλευρά, τραυματισμοί για τους οποίους κατηγορούνται η 24χρονη Abigail Leatherland και ο φίλος της, ο 31χρονος Tom Curd.

Απίστευτο! Χάσε 14 Κιλά Μέχρι το Πάσχα και Άλλαξε τη Ζωή σου, με ΑΥΤΟ τον Τρόπο!

Σύμφωνα με την αστυνομία, μετά τον ξυλοδαρμό, το ζευγάρι είδε τηλεόραση κι έπαιξε βιντεοπαιχνίδια σα να μη συνέβη τίποτα.

Μια ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψε ότι στον οργανισμό του κοριτσιού βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ενός φαρμάκου που δεν επιτρέπεται να δοθεί σε ένα παιδί.

Η μητέρα και ο φίλος της κατηγορούνται για τη δολοφονία του μικρού κοριτσιού.

“Αφότου την ξυλοκόπησαν, μετά της έδωσαν μεγάλη ποσότητα κωδεΐνης, ένα ισχυρό παυσίπονο ενηλίκων που σε κάθε περίπτωση απαγορεύεται να δοθεί σε παιδιά,” είπε ο εισαγγελέας, κ. Brunton.

“Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, η κωδεΐνη από μόνη της, ανεξάρτητα από τους τραυματισμούς, θα ήταν αρκετή για να σκοτώσει το μικρό κορίτσι.”

“Ο ένας ή και οι δύο από αυτούς τους ανθρώπους ξυλοκόπησαν άσχημα το κοριτσάκι κι αντί να το πάνε στο νοσοκομείο, να τηλεφωνήσουν σε κάποιο γιατρό ή να κάνουν οτιδήποτε άλλο για να την προσπαθήσουν να το σώσουν, του έδωσαν τη μοιραία δόση κωδεΐνης και το σκότωσαν.”

διαφορετικό

 


Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...