«Μπουμπουκάκι» από την Κρήτη, Ασέλγούσε σε 11χρονο Κορίτσι και Νοίκιαζε Σπίτι στην Οικογένειά της.

March 16, 2019

«Μπουμπουκάκι» από την Κρήτη, Ασέλγούσε σε 11χρονο Κορίτσι και Νοίκιαζε Σπίτι στην Οικογένειά της.


Διαφ.
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 48χρονου που προφυλακίστηκε μετά την απολογία του. Θύελλα στο Ηράκλειο από τα στοιχεία της υπόθεσης… Στη δημοσιότητα έδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης τα στοιχεία του 48χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος μιας 11χρονης. Πρόκειται για τον Εμμανουήλ Νιργιανάκη του Ιωάννη και της Χρυσούλας, που γενν...

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 48χρονου που προφυλακίστηκε μετά την απολογία του. Θύελλα στο Ηράκλειο από τα στοιχεία της υπόθεσης…

Στη δημοσιότητα έδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης τα στοιχεία του 48χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος μιας 11χρονης.

Πρόκειται για τον Εμμανουήλ Νιργιανάκη του Ιωάννη και της Χρυσούλας, που γεννήθηκε το 1971 στο Ηράκλειο Κρήτης. Η δημοσιοποίηση των στοιχείων, διάρκειας ενός μήνα όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, «αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων».

Μάλιστα επισημαίνεται ότι «παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, τηλεφωνικά στους αριθμούς 28210-25703, 2810-274068 και 2810-274070, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας». Σημειώνεται, επίσης, ότι «εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

Απίστευτο! Χάσε 14 Κιλά Μέχρι το Πάσχα και Άλλαξε τη Ζωή σου, με ΑΥΤΟ τον Τρόπο!

O 48χρονος προφυλακίστηκε, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του την περασμένη Τρίτη, με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος 11χρονου κοριτσιού.Η υπόθεση προκάλεσε σοκ στην κοινωνία του Ηρακλείου, καθώς ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με συγγενείς της ανήλικης, γνώριζε την οικογένειά της που διέμενε σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας του.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του παιδιού είχε ζητήσει την έκδοση εισαγγελικής διάταξης για την κοινοποίηση της φωτογραφίας και των στοιχείων του κατηγορουμένου, με στόχο να προστατευτούν άλλα παιδιά είτε να αποκαλυφτούν άλλες πτυχές της δράσης του κατηγορουμένου.

Στα δικαστήρια επικράτησε κλίμα έντασης όταν ο φερόμενος ως δράστης οδηγήθηκε στον Ανακριτή για να απολογηθεί. Συγγενείς του κοριτσιού συγκεντρώθηκαν στο δικαστικό μέγαρο και ξέσπασαν στη θέα του.

Μόλις εμφανίστηκε στο Δικαστήριο, του πέταξαν αντικείμενα συγγενείς και φίλοι της οικογένειας του 11χρονου κοριτσιού ενώ κάποιοι επιχείρησαν να τον προσεγγίσουν προκειμένου να τον χτυπήσουν!

Αμέσως αντέδρασε η Αστυνομία που μπήκε μπροστά από τον κατηγορούμενο προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται κατηγορηματικά ότι «πείραξε» το κοριτσάκι. Δηλώνει αθώος και στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγος του και η κουνιάδα του.

Αναφέρεται μάλιστα ότι μετά την καταγγελία, η γυναίκα του αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι τους υπό το φόβο των απειλών καθώς η οικογένεια του κοριτσιού είναι νοικάρηδες και μένουν στην ίδια πολυκατοικία.

Πηγη: .newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα...