«Βράζουν τα αίματα» στις Ένοπλες Δυνάμεις: Βροντοφωνάζουν «Μακεδονία Ξακουστή» και στηρίζουν τον Αλεξιπτωτιστή

«Βράζουν τα αίματα» στις Ένοπλες Δυνάμεις: Βροντοφωνάζουν «Μακεδονία Ξακουστή» και στηρίζουν τον Αλεξιπτωτιστή
Βράζουν τα αίματα στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παντού βροντοφωνάζουν πως η Μακεδονία είναι Ελληνική! Μετά την αποβολή του Κρητικού καταδρομέας, Εμμανουήλ Μπουχλή, από τη Σχολή Αλεξιπτωτιστών, επειδή τραγούδησε το εν λόγω εμβατήριο, επικράτησε οργή και σύγχυση για την απόφαση του ΓΕΣ και τη «βιτρίνα» της παραβίασης κανόνων ασφαλείας.

Στρατιώτες/ικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, δεν έμειναν απραγείς για τον «αποκεφαλισμό» του συναδέλφου τους και έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα στην πολιτική ηγεσία, τραγουδώντας μαζικά το «Μακεδονία Ξακουστή»!

Τι έχουν να πουν πλέον στο ΓΕΣ και στην πολιτική ηγεσία της χώρας; Οι χειρισμοί σε κρίσιμα εθνικά θέματα, κάτι που πάντα επηρεάζει τον ελληνικό στρατό, έχουν απογοητεύσει τους πολίτες, και πλέον «βράζουν τα αίματα».

Δείτε το βίντεο:Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο καταδρομέας Εμμανουήλ Μπούχλης, είχε σχολιάσει τον θόρυβο που προκλήθηκε από το βίντεο που ο ίδιος ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα και τον εμφανίζει να τραγουδάει το «Μακεδονία Ξακουστή», την ίδια στιγμή που πραγματοποιεί άλμα με αλεξίπτωτο από στρατιωτικό ελικόπτερο.

Ο ίδιος δηλώνει πως σέβεται και τιμά τις Ένοπλες Δυνάμεις, τους αξιωματικούς και εκπαιδευτές του και πως με την πράξη του δεν ατίμωσε και δεν ντρόπιασε κανέναν.

Μάλιστα, κάνει γνωστό πως έχει ήδη λάβει το πτυχίο του αλεξιπτωτιστή, όπως και την «πουλάδα» αναγνωριστικό της εκπαίδευσής του.Όπως είχαμε αναφέρει στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, η απόφαση του ΓΕΣ προκαλεί αντιδράσεις καθώς αντίστοιχη αντίδραση δεν υπήρχε στο παρελθόν, ενώ τα τελευταία χρόνια το φαίνομενο βιντεοσκόπησης μέρους της εκπαίδευσης είναι πολύ συνηθισμένο.

Είναι εμφανές πως οι Ένοπλες Δυνάμεις μας έχουν το αίσθημα του πατριωτισμού βαθιά ριζωμένο στη δομή τους και καμία κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να το ξεριζώσει. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: H Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι Ελληνική, και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ!

Πηγή: pentapostagma.gr

[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...