Σαν τον Σκύλο με την Γάτα: 10 Αστείες αποδείξεις ότι οι γάτες και οι σκύλοι δε θα καταφέρουν ποτέ να τα βρουν μεταξύ τους!

March 9, 2022

Σαν τον Σκύλο με την Γάτα: 10 Αστείες αποδείξεις ότι οι γάτες και οι σκύλοι δε θα καταφέρουν ποτέ να τα βρουν μεταξύ τους!


Διαφ.

Ίσως έχετε ακούσει την φράση «μαλώνουν σαν τον σκύλο με την γάτα». Μπορεί όντως να υπάρχει μια δόση αλήθειας (έχουν αντίθετες ιδιοσυγκρασίες από την φύση τους, οι σκύλοι είναι πιο κοινωνικοί και παιχνιδιάρηδες, ενώ οι γάτες προτιμούν την ανεξαρτησία τους), με λίγη τύχη μπορούν να ζήσουν αρμονικά.



Ποιος λέει ότι πρέπει να επιλέξετε αν θα προτιμάτε τους σκύλους ή τις γάτες, όταν μπορείτε να έχετε και τα δύο; Ακόμη όμως και όταν καταφέρνουν να συμβιώσουν, υπάρχει λίγο δράμα.

Φτιάξαμε μια λίστα με φωτογραφίες των στιγμών που οι τετράποδοι φίλοι μας δεν κατάφεραν να τα πάνε καλά μεταξύ τους και ξύπνησαν μέσα τους τα φυσικά ένστικτα τους. Ποια φωτογραφία είναι η αγαπημένη σας;

1. Αθόρυβη κραυγή βοηθείας

103

2. «Πριν συνειδητοποιήσει ο σκύλος μου ότι είμαι στο δωμάτιο και μετά.»

104

3. Τα γατάκια είναι τρομακτικά

105

4. «Η γάτα μου δεν εγκρίνει την αγάπη ανθρώπου-σκύλου. Δεν ήξερα καν ότι μπορεί να κάνει αυτή την γκριμάτσα.»

106

5. Δεν είναι να τα βάζεις με αυτή την γάτα.

107

6. Όταν το κακό δεν έχει τελειωμό.

108

7. «Η γάτα μου πρόσφατα ανακάλυψε το κρεβατάκι του σκύλου.»

109

8. «Μια φίλη μου μόλις αγόρασε ένα γερμανικό ποιμενικό. Την ρώτησα πώς τα πάει με την γάτα και μου έστειλε αυτή την φωτογραφία.»

110

9. Κακιά γάτα

111

10. Ο ιδιοκτήτης τους θέλει απλά να δει ειδήσεις.

112

Credit: boredpanda.com


Πηγή

Διαβάστε επίσης: