Πέθανε 6 μηνών μωρό από υπερβολική δόση αναισθησίας, επειδή η νταντά που την χορήγησε, ήθελε να το κάνει να κοιμηθεί.

Πέθανε 6 μηνών μωρό από υπερβολική δόση αναισθησίας, επειδή η νταντά που την χορήγησε, ήθελε να το κάνει να κοιμηθεί.
Είναι θλιβερό, όταν ένα παιδί πεθαίνει. Περισσότερο επειδή τα παιδιά δεν αντιλαμβάνονται τους κινδύνους στους οποίους μπορεί να βρεθούν.

Η ζωή ενός παιδιού ηλικίας 6 μηνών από το Βερμόντ, αφαιρέθηκε από μια νταντά. Χορήγησε αναισθησία στο βρέφος, ώστε να πάει για ύπνο. Η νταντά, είχε πληρωθεί για να φροντίσει το παιδί, ωστόσο το να χορηγήσει ηρεμιστικά σε ένα βρέφος, είναι μια αξιόποινη πράξη.

Η δράστης 53 ετών, έχει κατηγορηθεί για κακομεταχείριση και για το θάνατο ανήλικου παιδιού. Η ιατροδικαστική εξέταση της Harper Rose, παρουσίασε συγκεντρώσεις ενός ηρεμιστικού φαρμάκου με όνομα διφαινυδραμίνη. Η έκθεση έδειξε επίσης, ότι η Harper Rose πέθανε από δηλητηρίαση διφαινυδραμίνης. Ο τρόπος θανάτου της Χάρπερ Ρόουζ, υποδεικνύει ανθρωποκτονία.Gepostet von Blake Briar am Montag, 2. April 2018Two pictures of the tattoo I got today for my girl❤️

Gepostet von Blake Briar am Dienstag, 12. Februar 2019Η Χάρπερ Ρόουζ βρισκόταν στη φροντίδα της νταντάς για τρεις μέρες, μέχρι το θάνατο της. Το βρέφος πέθανε στις 24 Ιανουαρίου. Ήταν πραγματικά ένα χαρούμενο μωρό. Το χαμόγελό της φώτιζε το δωμάτιο.

Missing my sweet sweet angel so much…Gepostet von Blake Briar am Dienstag, 5. Februar 2019

ΠΗΓΗ: life.shared.com

[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...