Το μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη στις 7 το πρωί και η φωτογραφία!

March 22, 2019

Το μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη στις 7 το πρωί και η φωτογραφία!


Όχι δεν είναι περίεργο. Η Ελένη Μενεγάκη ξυπνά καθημερινά πρωί-πρωί και όχι για να ετοιμαστεί να πάει στη δουλειά της, αλλά για να ετοιμάσει τα παιδιά της να πάνε στο σχολείο. Το ίδιο συνέβη και σήμερα, μόνο που αυτό το πρωινό η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να κάνει μια πρωινή δημοσίευση και μάλιστα αρκετά πρωί, 7.00 π.μ. θέλοντας να φτιάξει την ημέρα των διαδικτυακών της φίλων. Τι έγραψε όμως και τι έδειχνε η φωτογραφία που δημοσίευσε; Και σήμερα στις 7 το πρωί δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία που τη δείχνει να τη «λούζει» ο ήλιος καλημέρισε τους θαυμαστές της γράφοντας: «#eleni ο ηλιος βγηκε ,αλλα πολυ αερας ! Καλημερα αγαπες μου», στέλνοντας τους ένα φιλί emoji.


Διαφ.
πηγή: mothersblog.gr

Όχι δεν είναι περίεργο. Η Ελένη Μενεγάκη ξυπνά καθημερινά πρωί-πρωί και όχι για να ετοιμαστεί να πάει στη δουλειά της, αλλά για να ετοιμάσει τα παιδιά της να πάνε στο σχολείο.
Το ίδιο συνέβη και σήμερα, μόνο που αυτό το πρωινό η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να κάνει μια πρωινή δημοσίευση και μάλιστα αρκετά πρωί, 7.00 π.μ. θέλοντας να φτιάξει την ημέρα των διαδικτυακών της φίλων.
Τι έγραψε όμως και τι έδειχνε η φωτογραφία που δημοσίευσε;

Και σήμερα στις 7 το πρωί δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία που τη δείχνει να τη «λούζει» ο ήλιος καλημέρισε τους θαυμαστές της γράφοντας: «#eleni ο ηλιος βγηκε ,αλλα πολυ αερας ! Καλημερα αγαπες μου», στέλνοντας τους ένα φιλί emoji.

πηγή: mothersblog.gr

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: