Εικόνες γέλιου. Με το που γεννήθηκε, έκανε πόζα του Superman.

Εικόνες γέλιου. Με το που γεννήθηκε, έκανε πόζα του Superman.
Το να θέλει κανείς να γίνει υπερήρωας όταν μεγαλώσει, είναι ένα από τα όνειρα που έχουν τα περισσότερα παιδιά και ελπίζουν πως θα γίνει πραγματικότητα.

Αυτός ο μικρός όμως, είναι λες και γεννήθηκε ως ένας.Όταν ο Harry, από τη Νέα Νότια Ουαλία, γεννήθηκε μέσω καισαρικής τομής, ο πατέρας του τράβηξε μια απίστευτη φωτογραφία, πετυχαίνοντας την στιγμή που ο μικρός είχε πάρει τη στάση του Σούπερμαν, δηλαδή η γροθιά του ήταν στραμμένη προς τα πάνω.

«Ήταν μια σουρεαλιστική εμπειρία, βλέποντας τον Harry να γεννιέται και να βλέπω το πρόσωπό του για πρώτη φορά».

Η γέννηση του, ήταν προγραμματισμένη να γίνει με καισαρική, όταν η Jessica θα έφτανε τις 40 εβδομάδες και εξαιτίας αυτού, το παιδί γεννήθηκε αρκετά μεγάλο.Όταν δημιουργήθηκε η φωτογραφία, ο Harry ζύγιζε λίγο περισσότερο από τέσσερα κιλά.

Έχοντας κάνει δύο καισαρικές τομές για τα δύο παιδιά της Harry και Jack, η Jessica δήλωσε: «Βρισκόταν εννέα εκατοστά πάνω από το κανάλι γέννησης, όταν ξεκίνησε ο τοκετός και η καισαρική ήταν πραγματικά μια ήρεμη εμπειρία».Η μητέρα πρόσθεσε: «Η πόζα υπερηφάνειας, ήταν η πρώτη φορά που είδα τον γιο μου».

Η Jessica, που επιδιώκει να εμψυχώσει άλλες γυναίκες στο ταξίδι της εγκυμοσύνης, συνόψισε λέγοντας: «Είμαι περήφανη που η φωτογραφία αυτή, θα μπορούσε να βοηθήσει άλλες γυναίκες».

ΠΗΓΗ: thesun.co.uk

[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...