Θεσσαλονίκη: Αδιανόητο! Συνέλαβαν 90χρονη γιατί πουλούσε παντόφλες – Το ξέσπασμα της κόρης της


Μία 90χρονη συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Πέμπτης, καθώς πουλούσε χωρίς άδεια στη λαϊκή αγορά, τερλίκια, τις παντόφλες που πλέκουν οι γυναίκες από τον Πόντο.


Η ηλικιωμένη πηγαίνει κάποιες φορές σε κεντρικό δρόμο των Αμπελοκήπων, όπου γίνεται η λαϊκή και πουλά τις παντόφλες που πλέκει η ίδια, για να βγάλει τα προς το ζην.

Όπως καταγγέλλει η κόρη της, ένα περιπολικό με τρεις άνδρες πήγαν στο σημείο όπου καθόταν και την οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Οι Αρχές επενέβησαν έπειτα από κλήση, πιθανώς πωλητών της λαϊκής, οι οποίοι φέρεται να κατήγγειλαν το γεγονός ότι η ηλικιωμένη δεν έχει άδεια, σύμφωνα με το Open Beyond.


Αφού της πήραν αποτυπώματα, την προσήγαγαν στο Μέγαρο της Κεντρικής Αστυνομικής Διεύθυνσης προκειμένου να ακολουθηθεί κι άλλη διαδικασία.

Η περιπέτεια για την ηλικιωμένη τελείωσε τα μεσάνυχτα της ίδια μέρας, με τους οικείους της να καταγγέλλουν ότι την είχαν νηστική για πάνω από 12 ώρες και από το πρωί την είχαν δώσει ένα ποτήρι νερό, το οποίο ζήτησε η ίδια. Σύμφωνα με την κόρη της 90χρονης, οι αστυνομικοί δεν ήταν ευγενικοί μαζί της ορισμένες στιγμές.

Πηγή
Κοινοποιήστε
στο
Facebook


ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης


Τηλεθέαση: Σάρωσε το MasterChef – Δεν θα πιστεύετε τι νούμερα σημείωσε
Previous

Τα πιο αξιόπιστα και ζημιάρικα μικρομεσαία
Next

© Copyright 2019 – tromaktiko.gr by G POiNT ADV
Close[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...