Ανέμελος Τουρίστας στο Γαλαξίδι Ρίχνει το Αμάξι του στη Θάλασσα, το Παρατά Εκεί και Πάει για Ούζα!

Ανέμελος Τουρίστας στο Γαλαξίδι Ρίχνει το Αμάξι του στη Θάλασσα, το Παρατά Εκεί και Πάει για Ούζα!


Μια επίσημη πολιτογράφηση ως Έλληνας αξίζει κατά τη γνώμη μας ένας ηλικιωμένος τουρίστας που έγινε πρωταγωνιστής σε ένα μάλλον χαριτωμένο τροχαίο ατύχημα στο Γαλαξίδι. Ο ηλικιωμένος κύριος έτυχε να βρεθεί στην παραθαλάσσια πόλη της Φωκίδας για τις διακοπές του ανήμερα της 25ης Μαρτίου, όπου και έπαιξε καταλυτικό (no pun intended) ρόλο σε ένα από τα πρώτα μπάνια της σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, η φάση έγινε όταν ο τουρίστας πήγε να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητό του από το Γαλαξίδι. Το σχετικά απλό αυτό task στράβωσε όταν ο ηλικιωμένος έβαλε πρώτη αντί για όπισθεν, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να μετατραπεί πρόχειρα σε φέρι μποτ. Αυτό ήταν το θέαμα της ημέρας στο Γαλαξίδι:

Τα πράγματα εκεί θα μπορούσαν να είναι πολύ δραματικά, όμως το νερό έφτανε μέχρι το γόνατο του οδηγού, οπότε μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε πως παρά τα poker face βλέμματα των περαστικών, η τραγωδία τελικά αποφεύχθηκε. Εκεί που εκτοξεύεται η ιστορία όμως είναι στη συνέχεια, καθώς ο ηλικιωμένος όχι μόνο δεν άφησε το γεγονός να τον πτοήσει, αλλά αποφάσισε να το ρίξει έξω.

Αντί να κάτσει να σκάσει λοιπόν, παράτησε το αυτοκίνητο να πλατσουρίζει και έφυγε για μια ταβέρνα εκεί δίπλα με σκοπό να πνίξει τον πόνο του στα ούζα. Παρότι ξένος μάλιστα, δεν παρέλειψε να τιμήσει την Επανάσταση του ’21 τρώγοντας και τον πρέποντα μπακαλιάρο.

Η αμήχανη στιγμή που ξέρεις από τώρα ότι δε θα είσαι ποτέ τόσο yolo όσο ο συγκεκριμένος θεούλης.

πηγή: luben.tv

[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...