Παντρεμένος άντρας κρατούσε αιχμάλωτο 10χρονο κορίτσι, το βίαζε και ικανοποιούσε όλες τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του

Παντρεμένος άντρας κρατούσε αιχμάλωτο 10χρονο κορίτσι, το βίαζε και ικανοποιούσε όλες τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του
Αυτές οι σοκαριστικές εικόνες δείχνουν τη σοφίτα των «βασανιστηρίων», όπου ένας διεστραμμένος άντρας κρατούσε ένα 10χρονο κορίτσι αιχμάλωτο και ικανοποιούσε πάνω του τις μαζοχικές σεξουαλικές φαντασιώσεις του.

Ο 50χρονος David Challenor, φυλακίστηκε τη Δευτέρα για 22 χρόνια, αφού καταδικάστηκε για την πρωτοφανή σεξουαλική κακοποίηση της 10χρονης.Στο δικαστήριο ακούστηκε ότι ο διεστραμμένος κακοποιός έντυνε το μικρό κορίτσι με στολές μωρού και πάνες πριν βγάλει πάνω του όλα τα αρρωστημένα απωθημένα του.


Μερικές από τις απεχθείς φαντασιώσεις του ήταν να δένει το θύμα από μία δοκό, να το χτυπάει και να του κάνει ηλεκτροσόκ.

Η αστυνομία ερεύνησε και φωτογράφησε το χώρο του δράστη όπου βρήκε πολλά σεξουαλικά παιχνίδια, όπως χειροπέδες, μαστίγια και σχοινιά, να κρέμονται από τη δοκό.


Ο άντρας, ο οποίος ήταν μάλιστα παντρεμένος, κατηγόρησε τη νεαρή ότι ήταν ψεύτρα και φαντασιόπληκτη όταν συνελήφθη – αλλά οι αξιωματικοί ανακάλυψαν την φρικτή σοφίτα με όλα τα σύνεργα του.

Παρά τις καταδικαστικές αποδείξεις, ο 50χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν ένοχος για τις κατηγορίες που του προσάπτονταν.
Τη Δευτέρα, ο δικαστής Nicholas Syfret δήλωσε: “Είναι δύσκολο να κατανοήσουμε πώς μπόρεσες να συμπεριφερθείς με τέτοιο φρικιαστικό τρόπο.”

“Είναι δύσκολο να εκτιμηθεί η βλάβη που που έχεις προκαλέσει στο άτυχο κορίτσι.”

Ο εισαγγελέας κ. Wallace δήλωσε ότι ο Challenor είχε “διάφορα σεξουαλικά φετίχ και φαντασιώσεις,” ενώ του άρεσε να ντύνεται σαν μικρό κορίτσι.


Ο θύτης παρουσιαζόταν ως “Lucy”, όταν το θύμα ήταν στο σπίτι του, και το έπαιρνε στη σοφίτα όπου του επέβαλλε να του κάνει διάφορες σεξουαλικές πράξεις όπως στοματικό σεξ.

Η 10χρονη, όταν έφυγε από το σπίτι φοβόταν να μιλήσει για τα όσα έζησε, αλλά τελικά βρήκε τη δύναμη και μίλησε σε μία γυναίκα, η οποία ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία.

Όταν συνελήφθη, ο Challenor αρνήθηκε τα αδικήματα και ισχυρίστηκε ότι η μικρή ήταν «φαντασιόπληκτη».

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο κ. Wallace είπε: “Αυτά τα πράγματα δεν τα γνωρίζει ένα παιδί, οπότε είναι αδύνατο το κορίτσι να λέει ψέματα.”


“Η αστυνομία, με επίσκεψή της στο σπίτι σου, απέδειξε πως όλα όσα ισχυρίστηκε το θύμα ήταν αλήθεια.”

Επιπλέον, σε μια κάρτα μνήμης μιας ψηφιακή φωτογραφικής μηχανής υπήρχαν άσεμνες εικόνες παιδιών, συμπεριλαμβανομένου του 10χρονου κοριτσιού.


Και σε μια άλλη συσκευή υπήρχαν απεχθείς φωτογραφίες ανηλίκων, τις οποίες ο 50χρονος είχε κατεβάσει από το Διαδίκτυο.

Η Challenor φυλακίστηκε συνολικά για 19 χρόνια για την κακοποίηση κοριτσιού, με επιπλέον 3 χρόνια για το υλικό παιδικής πορνογραφίας που βρέθηκε στην κατοχή του, ενώ θα είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα των σεξουαλικών δραστών για όλη του τη ζωή.

πηγή[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...