Φοιτητές από την Κρήτη ξεσήκωσαν την Αθήνα με λύρα και ρακή -Τραγούδησαν το «Μακεδονία ξακουστή»

Φοιτητές από την Κρήτη ξεσήκωσαν την Αθήνα με λύρα και ρακή -Τραγούδησαν το «Μακεδονία ξακουστή»
Με μία κρητική καντάδα που ξεκίνησε από το Μέγαρο Μουσικής και εφτασε μέχρι το Μοναστηράκι, τα μέλη της Φοιτητικής Ένωσης Κρητών Αττικής βγήκαν στους δρόμους το απόγευμα της Πέμπτης, ξεσηκώνοντας όλη την Αθήνα!

Τα μέλή της Φοιτητικής Ένωσης Κρητών Αττικής με το συγκρότημα του Μιλτιάδη Βαρουχάκη, ξεκίνησαν με τα πόδια από το Μέγαρο μουσικής, χόρεψαν στον σταθμό του Μετρό, περπατήσανε με τα πόδια έως το Μοναστηράκι, κάνοντας ακόμη δύο στάσεις.

Μια στη στάση του Μετρό στον Ευαγγελισμό και άλλη μια έξω από την Βουλή των Ελλήνων στο Σύνταγμα. Έξω από την Βουλή  οι φοιτητές χόρεψαν και τραγούδησαν στην αλλαγή της φρουράς το «Μακεδονία ξακουστή».«Υπήρχε αφθονη ρακή, κερνούσαμε τους περαστικούς και το γλέντι συνεχίστηκε για πολύ στην πλατεία στο Μοναστηράκι. Στην επιστροφή, το κέρασμα συνεχίστηκε στα βαγόνια του Μετρό καθώς τα όργανα και οι φοιτητές δεν σταμάτησαν ούτε εκεί να τραγουδούν», ανέφερε ένας εκ των συμμετεχόντων στην ιστοσελίδα Mesara Live.

Όλα αυτά έγιναν στα πλαίσια της προετοιμασίας για το μεγάλο και καθιερωμένο, παραδοσιακό τους γλέντι το οποίο έχει τίτλο: Καντάδα πάλι… θα γενεί.

Εξω από το Κοινοβούλιο στο Σύνταγμα

Εξω από το Κοινοβούλιο στο Σύνταγμα 

Οι φοιτητές κέρασαν ρακή τους περαστικούς

Πηγή: iellada.gr[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...