Βάνα Μπάρμπα: «Ποτέ δεν πήγα με άντρες με πολλά λεφτά»

Βάνα Μπάρμπα: «Ποτέ δεν πήγα με άντρες με πολλά λεφτά»
Η Βάνα Μπάρμπα συνάντησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στο Dot και μίλησε για όλα. Για όλα, πέρα από ένα…

«Με πονάει καμιά φορά που δεν έχω το σώμα της νεότητας, την ομορφιά του τότε. Βλέπω φωτογραφίες μου και λέω πώς έγινα έτσι! Πονάει! Η ομορφιά από μόνη της είναι αυταπόδεικτη, είναι αξία.Εγώ τότε είχα ενοχές, έπρεπε να την κρύβω, γιατί ένα σύστημα με έκανε ενοχική! Αν δεν ήμουν Καρυοφιλλιά Καραμπέτη δεν έπρεπε να είμαι στο σύστημα! Οι όμορφες έπρεπε να φοράμε πλερέζα.

Εάν δω τώρα μια πολύ ωραία γυναίκα, δεν έχω να ζηλέψω κάτι γιατί τα είχα. Θα ζηλέψω τη νεότητά της, αλλά θα πω «Κοpίτσι μου να είσαι καλά και θα σε βοηθήσω όπου θες». Ενώ παλιά έλεγα «Εγώ θα της βγάλω τα μάτια αυτής»! Ζήλευα».«Είναι αυτή η μία φορά που δεν μπόρεσα να απομυθοποιήσω αυτό που είχα. Αν υπήρχε στη ζωή και ζούσα υπέροχα, ίσως να μην ήμαστε και μαζί, κανείς δεν ξέρει. Αλλά όταν κάτι το χάνεις και είναι άπιαστο όνειρο, έχει μείνει για πάντα. Ήταν και σπουδαίος άνθρωπος, δεν ήταν τυχαίος. Τον τίμησα και τον τιμώ γιατί ήταν δάσκαλός μου, ήταν πολύ σπουδαίος για μένα».

Ξέρω πως δεν θα μιλήσουμε γι’ αυτό, όμως, ενώ είσαι τόσο ανοιχτό βιβλίο, έχεις πει τόσα πράγματα, για το ένα, το μοναδικό και το πιο σπουδαίο πράγμα της ζωής σου δεν μίλησες ποτέ.

«Δεν θα το κάνω, γιατί δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι είναι κακόβουλοι κι επειδή έχω λασπωθεί πολύ από αυτό το κομμάτι, δεν μου άξιζαν πράγματα που ακούστηκαν για μένα, οπότε δεν θεωρώ ότι θέλω να λασπώσω με φθόνο και κακία αυτή τη σχέση».

«Ποτέ δεν πήγα με άντρες με πολλά λεφτά. Ποτέ γιατί αυτή τη στιγμή θα ήμουν η κυρία των κυρίων. Εγώ δεν ήμουν η κυρία κανενός. Ήμουν η κυρία του εαυτού μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

[Πηγή][ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...