Νικήτας Κακλαμάνης: «Να καλύπτεται από τα Ταμεία η εγχείρηση αλλαγής φύλου»

Νικήτας Κακλαμάνης: «Να καλύπτεται από τα Ταμεία η εγχείρηση αλλαγής φύλου»


Παρόλο που έχει υπάρξει για πολύ καιρό πλατφόρμα που ξυπνάει συναισθήματα ανεπάρκειας, σύγκρισης και αρνητισμού, οι χρήστες του Instagram έχουν ξεκινήσει να μιλάνε θετικά για το σώμα τους.

Δεν μας φαίνεται παράξενο που υπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες που παλεύουν με την εικόνα του σώματός τους. Γίνεται μία καταστροφική μάχη αυτοκριτικής και μία έμφυτη ανάγκη να παλέψουμε για παράλογα πρότυπα ομορφιάς.

Σε μία προσπάθεια να καταρρίψει όλα όσα ξέρουμε για την εικόνα του σώματος, ο συγγραφέας και ομιλητής Robbie Tripp βγήκε στο Instagram αυτή την εβδομάδα για να μιλήσει για την γυναίκα του, Sarah, και τις καμπύλες της.

Δίπλα από την γαμήλια φωτογραφία τους στην παραλία, ο Robbie έγραψε: «Αγαπώ αυτή την γυναίκα και κάθε καμπύλη στο σώμα της.»

Ενώ συνήθως οι γυναίκες έχουν πρόβλημα με την εικόνα τους, ο Robbie παραδέχτηκε πως ως έφηβος δεχόταν συνεχώς πειράγματα επειδή τον έλκυαν οι πιο «παχουλές» γυναίκες.

Απίστευτο! Χάσε 14 Κιλά Μέχρι το Πάσχα και Άλλαξε τη Ζωή σου, με ΑΥΤΟ τον Τρόπο!

«Συχνά με πείραζαν οι φίλοι μου επειδή μου άρεσαν τα παχουλά κορίτσια.»

«Όταν μεγάλωσα και άρχισα να μορφώνω τον εαυτό μου με θέματα όπως ο φεμινισμός και πώς τα μέσα περιθωριοποιούν τις γυναίκες προωθώντας συγκεκριμένα πρότυπα ομορφιάς, κατάλαβα πως πολλοί άντρες είχαν πιστέψει το ψέμα αυτό.»

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από αυτή την γυναίκα. Το σχήμα και το μέγεθός της μπορεί να μην βγει σε εξώφυλλο του Cosmopolitan αλλά είναι αυτό που θέλω στην ζωή και την καρδιά μου.»

Η ανάρτησή του έγινε viral και τράβηξε την προσοχή χιλιάδων ανθρώπων.

«Άντρες, σκεφτείτε ξανά όσα σας έχει πει η κοινωνία πως θέλετε. Μία πραγματική γυναίκα δεν είναι πορνοστάρ ή μοντέλο μπικίνι, ούτε χαρακτήρας από ταινία. Είναι πραγματική. Έχει όμορφες ραγάδες και κυτταρίτιδα.»

Και ενθαρρύνει τις κυρίες να απαλλαγούν από τα ψέματα και να βρουν ελπίδα στο ότι ξέρουν πως είναι αρκετές:

«Κορίτσια, μην νομίζετε πως πρέπει να μπείτε σε κάποιο καλούπι για να σας αγαπήσουν και να σας εκτιμήσουν. Υπάρχει κάποιος εκεί έξω που θα σας αποδεχτεί όπως είστε, κάποιος που θα σας αγαπήσει όπως εγώ αγαπάω την Sarah.”

Η Sarah είναι πολύ τυχερή που σε έχει Robbie Tripp. Σε ευχαριστούμε πολύ για το ελπιδοφόρο μήνυμά σου!

Πηγη: /true.gr

[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...