Κώστας Φραγκολιάς: ”Πουλάω ψάρια στη λαϊκή, βοηθάω τη μητέρα μου”

Κώστας Φραγκολιάς: ”Πουλάω ψάρια στη λαϊκή, βοηθάω τη μητέρα μου”

Διαφ.
href="https://www.facebook.com/dialog/feed?app_id=993025187555461&display=popup&caption=fanpage.gr&link=https%3A%2F%2Ffanpage.gr%2Fstories%2Fkostas-fragkolias-poylao-psaria-sti-laiki-voithao-ti-mitera-moy%2F%3Ffbclid%3DIwAR2NYS2dEcjxNmIhiemXQ8z9qQ7s3G1q5jTsBmhuToepATuT8zl46qp6uOg...

Ο Κώστας Φραγκολιάς μπορεί να ξεκίνησε ως μοντέλο αλλά στα 42 του, νιώθει γεμάτος με όλα τα πράγματα που έχει κάνει στη ζωή του ενώ όπως αποκαλύπτει πέρασαν πολλά χρήματα από τα χέρια του αλλά τώρα δεν παίζουν τέτοια ποσά.

Στη συνέντευξη που έδωσε στο You Weekly μίλησε για όλους και για όλα- χωρίς φόβο και πάθος. Αποκάλυψε ότι έκανε μέτρια διαχείριση των χρημάτων του, ότι ”δεν τραβάει ζόρι” με την εμφάνισή του και πως δεν τον ενοχλεί που δεν έχει πια τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς που είχε κάποτε.

Δεν μπορείς να έχεις πάντα το σώμα που έχεις στα 20 και στα 30, άσε που πλέον δεν έχω αντοχές να γυμναστώ ή να βάλω τον εαυτό μου σε ένα πρόγραμμα διατροφής αντίστοιχο εκείνου που ακολουθούσα όταν ήμουν μοντέλο. Πάντως θα μου άρεσε να έχω περισσότερο χρόνο να τον αφιερώσω στο γυμναστήριο.

Όταν τον ρώτησαν αν εξακολουθεί να βοηθάει την μητέρα του στη λαϊκή και να πουλάει ψάρια απάντησε ”εννοείται” ενώ σχολίασε ότι είναι ψυχοθεραπεία για εκείνον αυτή η δουλειά. ”Μου αρέσει ο χαβαλές που γίνεται με τον κόσμο”, συμπληρώνει ενώ είπε ότι τον ρωτάνε συνέχεια για το Survivor.

Στην ερώτηση όμως αν θα πήγαινε στο νησί του Άγιου Δομίνικου απάντησε αφοπλιστικά, ”Γιατί να πάω; Έχω δουλειά” αλλά συμπλήρωσε ότι μπορεί να το σκεφτόταν αν του γινόταν η πρόταση και ήταν πάρα πολύ ευχαριστημένος με τις οικονομικές απολαβές.

Η κουβέντα φυσικά δε γινόταν να μην πάει και στον Γιάννη Σπαλιάρα, με τον οποίο έκαναν παράλληλα καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ, έτσι όταν τον ρώτησαν πώς τον βλέπει στο Survivor, απάντησε ”Αξιοπρεπέστατος! Μου αρέσει πάρα πολύ η στάση που έχει κρατήσει στο παιχνίδι, ούτε κρατάει κακίες, ούτε μιζεριάζει. Είναι πάρα πολύ καλός”.

Απίστευτο! Χάσε 14 Κιλά Μέχρι το Πάσχα και Άλλαξε τη Ζωή σου, με ΑΥΤΟ τον Τρόπο!

Φωτογραφίες: Περιοδικό You Weekly.

Πηγη: bodyandstyle.net

Διαβάστε περισσότερα...