Όλα τα δυνατά συναισθήματα θα χωρέσουν το Σάββατο στο Πακέτο – Ο Πανταζής παραλαμβάνει κι εκείνος


Τα νέα πακέτα της Βίκυς Χατζηβασιλείου έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Διαφ.
Τα νέα πακέτα της Βίκυς Χατζηβασιλείου έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Την Κυριακή 7 Απριλίου περισσότεροι από 150.000 εθελοντές θα συντονιστούν στην μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση που συμβαίνει στην Ελλάδα. Με σύνθημά...

Την Κυριακή 7 Απριλίου περισσότεροι από 150.000 εθελοντές θα συντονιστούν στην μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση που συμβαίνει στην Ελλάδα. Με σύνθημά τους «Let’s Do it Greece» άνθρωποι από όλη την χώρα θα στείλουν το δικό τους μήνυμα για το περιβάλλον, προσκαλώντας τον κόσμο να βγει από το σπίτι του και να καθαρίσει ακτές, δρόμους, αλλά και να κάνει δενδροφυτεύσεις. Μια μέρα πριν από τη μεγάλη δράση, οι νεαροί που «γέννησαν» την ιδέα, βρίσκονται στο στούντιο της εκπομπής, για να μας συστηθούν.

Η Μπιάνκα ταξιδεύει από την Γερμανία με σκοπό να μάθει όλη την αλήθεια για τη ζωή της. Κατά τη διάρκεια των παιδικών της χρόνων, δεν βρήκε ποτέ την αποδοχή, αντίθετα βίωσε την απόρριψη και τον πόνο. Τώρα παραμερίζει τους φόβους της κι εύχεται να την αποδεχτεί, η ελληνική βιολογική της οικογένεια. Πως θα νιώσει με το ζεστό καλωσόρισμα των παραληπτών; Πώς ένα γράμμα που ήταν φυλαγμένο για 46 χρόνια, ήρθε η ώρα να διαβαστεί και να φέρει στο φως όλα τα κρυμμένα μυστικά; Μια ιστορία, βγαλμένη μέσα από μία σκληρή πραγματικότητα, που θα συγκινήσει τους πάντες.

Λίγες ημέρες πριν το Πάσχα και ο νονός, Λευτέρης Πανταζής έρχεται για να στείλει πακέτο στις βαφτιστήρες του. Ο ίδιος έχει βαφτίσει 39 κορίτσια και δυστυχώς με πολλά από αυτά έχει χάσει κάθε επαφή. Τώρα κάνει το πρώτο βήμα αναζήτησής τους. Ο αγαπημένος τραγουδιστής αφηγείται την συγκινητική διαδρομή του από την Τασκένδη στην Ελλάδα και όλα τα σκαλοπάτια που χρειάστηκε να ανέβει προκειμένου να κατακτήσει την επιτυχία. Για το τέλος έχει ετοιμάσει μια μουσική έκπληξη, αφιερώνοντας στο κοινό του Πακέτου όλες τις διαχρονικές επιτυχίες του.

Η συγκινητική συνέχεια επί της οθόνης…


Πάμε Πακέτο

Πάμε Πακέτο

Πάμε Πακέτο

Πηγή: www.gossip-tv.gr
Διαβάστε περισσότερα...