Κοριτσάκι γεννήθηκε τυφλό και βλέπει τον κόσμο για πρώτη φορά με τα μάτια ενός άλλου

Κοριτσάκι γεννήθηκε τυφλό και βλέπει τον κόσμο για πρώτη φορά με τα μάτια ενός άλλου

Διαφ.
href="https://www.facebook.com/dialog/feed?app_id=993025187555461&display=popup&caption=fanpage.gr&link=https%3A%2F%2Ffanpage.gr%2Fstories%2Fkoritsaki-gennithike-tyflo-kai-vlepei-ton-kosmo-gia-proti-fora-me-ta-matia-enos-alloy%2F%3Ffbclid%3DIwAR0yYrhi9PkWGRrzLkOo3IgGio3bJrqrx0NId...

Κοριτσάκι το οποίο γεννήθηκε τυφλό, βλέπει τον κόσμο για πρώτη φορά!

Η μικρούλα προκειμένου να μπορέσει να δει για πρώτη φορά γύρω της, υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση ματιών. Τα μάτια, τα πήρε από εθελοντή δότη, δίχως ωστόσο έως τώρα να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες. Παρότι στην αρχή κλαίει και δυσανασχετεί, όπως εξάλλου θα έκανε κάθε παιδάκι στην ηλικία της, όταν συνειδητοποιεί ότι μπορεί να δει, η αντίδρασή της είναι μοναδική και ταυτόχρονα συγκινητική.

Η μικρή δείχνει να μην καταλαβαίνει τι ακριβώς γίνεται, την ώρα που η μαμά της την αρπάζει στην αγκαλιά της, τη σφίγγει και της δίνει αμέτρητα φιλιά ευχαριστώντας το Θεό για αυτό το θαύμα.

Το χαμόγελο της μικρής στο τέλος του βίντεο είναι ό,τι καλύτερο και η ευτυχία είναι προσωποποιημένη τόσο στη δική της φατσούλα όσο και στο συγκινημένο χαμόγελο της μαμάς της!


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...