Γυναίκα έκαψε ζωντανό τον άντρα της, όταν έμαθε ότι βίαζε την 7 ετών κόρη τους

Γυναίκα έκαψε ζωντανό τον άντρα της, όταν έμαθε ότι βίαζε την 7 ετών κόρη τους

Διαφ.
href="https://www.facebook.com/dialog/feed?app_id=993025187555461&display=popup&caption=fanpage.gr&link=https%3A%2F%2Ffanpage.gr%2Fstories%2Fgynaika-ekapse-zontano-ton-antra-tis-otan-emathe-oti-viaze-tin-7-eton-kori-toys-2%2F&redirect_uri=https://fanpage.gr/stories/gynaika-ekapse...

Ο Vincent Philips, 52 ετών κάηκε ζωντανός από την σύζυγό του, ενώ κοιμόταν. Ακούγεται σοβαρό; Ο λόγος, λοιπόν, είναι ακόμα σοβαρότερος.

Ο εν λόγω άντρας κατηγορείται για παιδική κακοποίηση 1ου βαθμού στην 7χρονη κόρη του. Το ερώτημα που προκύπτει είναι ποια πρέπει να είναι η αντιμετώπιση για την γυναίκα αυτή που αποφάσισε να πάρει τον νόμο στα χέρια της. Αναμφίβολα η απάντηση θα δοθεί στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Η 40χρονη Tatanysha Hedman αισθάνθηκε τόσο αηδιασμένη από την απεχθή πράξη την οποία φέρεται να έκανε ο άντρας της, που εσκεμμένα αποφάσισε να του βάλει φωτιά. Περίμενε να πέσει για ύπνο, τον περιέλουσε με ένα εύφλεκτο υγρό και κατόπιν του έριξε ένα σπίρτο.

Tatanysha HedmanΤο θέμα είναι αμφιλεγόμενο, αφού η κοινή γνώμη δεν έχει αποφασίσει σχετικά με το εάν έπραξε σωστά η γυναίκα αυτή ή όχι. Αυτή την στιγμή αντιμετωπίζει κατηγορίες για προσβολή και εμπρησμό, ενώ παραμένει προφυλακιστέα. Η κοινή γνώμη φαίνεται να τάσσεται με το μέρος της.

Η Tatanysha δήλωσε στην αστυνομία πως αποφάσισε να βάλει φωτιά στον σύζυγό της, γιατί το να τον πυροβολήσει για ήταν “πολύ καλό” για αυτόν.

Σοκ! Καίει 8kg λίπος σε 3 μέρες. Δες πως…

Πολλές μητέρες οι οποίες ανησυχούν είναι στο πλευρό της και την στηρίζουν, αναφέροντας πως τα πιο πολλά δικαστήρια δεν δίνουν την απαιτούμενη σημασία σε τέτοια ζητήματα και οι ένοχοι γλιτώνουν πολύ εύκολα.

Ο φερόμενος ως δράστης βρίσκεται στο νοσοκομείο, ενώ αντιμετωπίζει κατηγορίες 1ου βαθμού ασέλγειας σε ένα κοριτσάκι το οποίο δε μπορούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Με την εν λόγω υπόθεση που έγινε στην πολιτεία της Ουάσινγκτον στην Αμερική, ασχολούνται πολλές οργανώσεις με αντικείμενο την κακοποίηση.

Το ερώτημα το οποίο προκύπτει εδώ είναι κατά πόσο πρέπει να ληφθεί υπόψιν από τον δικαστήριο η ψυχολογική κατάσταση της γυναίκας την ώρα που διέπραττε το έγκλημα.

Μπορεί να μην ήταν η πιο έξυπνη κίνηση να βάλει φωτιά μέσα στο ίδιο της το σπίτι, όμως σε ό,τι αφορά την αιτία που την ώθησε, είναι δικαιολογημένη. Πολλοί θα ισχυριστούν πως η πράξη της έγινε εν βρασμώ ψυχής.

Σε ό,τι αφορά την καταδίκη του Philips, αν κριθεί ένοχος, η κοινή γνώμη ελπίζει ότι η ετυμηγορία θα αντικατοπτρίζει την σοβαρότητα της πράξης του.

Πολλοί φοβούνται πως εξαιτίας της σκληρότατης αντιμετώπισης που θα έχει ο Philips, το δικαστήριο θα τον αντιμετωπίσει με συμπόνια. Αρκετοί άνθρωποι φροντίζουν, προκειμένου να μην συμβεί κάτι τέτοιο.

Όπως είναι φυσικό η μητέρα βρίσκεται στην φυλακή ώσπου να βγει η απόφαση του δικαστηρίου και οι συγκρατούμενές της την αντιμετωπίζουν ως ήρωα.

Συνήθως, στην φυλακή άνθρωποι σαν την Tatanysha αντιμετωπίζονται ως ήρωες, αφού αποφάσισαν να παρακάμψουν τις Αρχές και να τιμωρήσουν οι ίδιοι εκείνους οι οποίοι κακοποιούν μικρά παιδιά.


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...