Νέο «χτύπημα» κατά της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα: Έπιασαν 80χρονη επειδή πουλούσε χόρτα

Νέο «χτύπημα» κατά της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα: Έπιασαν 80χρονη επειδή πουλούσε χόρτα

Διαφ.
Γιαγιά θα πληρώσει πρόστιμο για φοροδιαφυγή επειδή πουλούσε χόρτα. Έτσι θα χτυπήσουν τη φοροδιαφυγή στην Ελλάδα; Μετά την γιαγιά Σουζάνα με τα τερλίκια στην Θεσσαλονίκη, μια άλλη γιαγιά με ζοχιές (χόρτα ...

Γιαγιά θα πληρώσει πρόστιμο για φοροδιαφυγή επειδή πουλούσε χόρτα. Έτσι θα χτυπήσουν τη φοροδιαφυγή στην Ελλάδα;

Μετά την γιαγιά Σουζάνα με τα τερλίκια στην Θεσσαλονίκη, μια άλλη γιαγιά με ζοχιές (χόρτα αυτή τη φορά) θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη και να πληρώσει πρόστιμο 200 ευρώ.

Πότε έγινε η σύλληψη της 80χρονης για φοροδιαφυγή επειδή πουλούσε χόρτα
Σύμφωνα με το pieria.tv η σύλληψη της ηλικιωμένης έγινε πέρυσι τον Μάρτιο. Αστυνομικοί τής Κατερίνης, μετά από καταγγελία έφτασαν στο σημείο τής οδού 16ης Οκτωβρίου, όπου και πλησίασαν την 80χρονη γιαγιά Παρθένα Αλχαζίδου διότι είχε απλωμένες σε χαμηλό πάγκο λίγα κιλά ζοχιές (χόρτα για σαλάτα που μάζεψε μόνη της) για να τις πουλήσει για πενταροδεκάρες!

Η αστυνομία Κατερίνης την προσήγαγε στον Τμήμα με την αιτιολογία ότι δεν είχε άδεια υπαίθριου εμπορίου ούτε και πιστοποιητικό υγείας!

Σοκ! Καίει 8kg λίπος σε 3 μέρες. Δες πως…

Αφού της επεβλήθη πρόστιμο 200 ευρώ, αφέθηκε ελεύθερη.

Οι συνέπειες της φοροδιαφυγής της γιαγιάς με τα χόρτα.
Πριν από λίγες ημέρες η κυρία Παρθένα έλαβε από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης Κλητήριο Θέσπισμα για τακτική δικάσιμο όπου της ζητούν να προσέλθει στο δικαστήριο να δικαστεί στις 7 Ιουνίου 2019 για 6 κιλά ζοχιές (αξίας ούτε 5 ευρώ) που πουλούσε δίχως πιστοποιητικό υγείας!

Δηλαδή, όχι απλά θα πληρώσει πρόστιμο για φοροδιαφυγή 200 ευρώ αλλά έναν χρόνο αργότερα την τρέχουν και στα δικαστήρια…

Πηγή: enimerotiko.gr

Διαβάστε περισσότερα...