Οι καλοί άνθρωποι σκέφτονται με την καρδιά, γι’ αυτό δεν μπορούν να αλλάξουν

Οι καλοί άνθρωποι σκέφτονται με την καρδιά, γι’ αυτό δεν μπορούν να αλλάξουν

Διαφ.
href="https://www.facebook.com/dialog/feed?app_id=993025187555461&display=popup&caption=fanpage.gr&link=https%3A%2F%2Ffanpage.gr%2Fviral%2Falithies%2Foi-kaloi-anthropoi-skeftontai-me-tin-kardia-gi-ayto-den-mporoyn-na-allaxoyn-2%2F&redirect_uri=https://fanpage.gr/viral/alithies/oi...

Της Μαρίας Αρφαρά

Σε μια εποχή στην οποία η υποκρισία, η ζήλια και η κακία βρίσκονται στο ζενίθ τους, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι οι οποίοι αντιπροσωπεύουν επάξια τις λέξεις αγνότητα και καλοσύνη! Βρίσκονται ανάμεσά μας! Θα τους αναγνωρίσετε εύκολα αφού έχουν έτοιμο ένα χαμόγελο για τον καθένα! Η ματιά τους είναι καθαρή και αγνή και καθρεπτίζεται ολη η καλοσύνη που έχουν στην ψυχή τους σε τέτοιο σημείο που δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω τους!

Άραγε είναι πραγματικά καλοί ή προσποιούνται; θα σκεφτούν ορισμένοι! Και όμως! Οι ανιδιοτελείς πράξεις τους δε θα σε αφήσουν να τους αμφισβητήσεις! Βοηθούν με γνώμονα την καρδιά δίχως να περιμένουν οτιδήποτε σαν αντάλλαγμα! Το μοναδικό πράγμα το οποίο αποζητούν είναι η αναγνώριση εκείνων που προσφέρουν όχι με υλικά αγαθά αλλά με το να τους νοιάζεσαι και να τους αγαπάς! Έχουν τόση αγάπη μέσα τους να διοχετεύσουν αλλά θέλουν να νιώθουν πως παίρνουν και εκείνοι αγάπη!

Συχνά πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης, το αντιλαμβάνονται βέβαια κάποια στιγμή και πληγώνονται βαθιά γι’ αυτό, όμως δε μπορούν να αλλάξουν! Κάνουν εκ νέου τα ίδια λάθη, επειδή σκέφτονται με την καρδιά! Πιστεύουν πως εκεί έξω πρέπει να υπάρχουν ακόμα άνθρωποι οι οποίοι να εκτιμούν, να αγαπούν, να νοιάζονται!

Σοκ! Καίει 8kg λίπος σε 3 μέρες. Δες πως…

Συνεπώς, μόλις αισθανθούν την αδικία, απομακρύνονται… χωρίς πολλά λόγια, αντιδικίες και εξηγήσεις! Όπως καλοσυνάτα μπήκαν στη ζωή σου, έτσι θα αποχωρήσουν από αυτή! Αθόρυβα!

Γι’ αυτό εάν έχεις την τύχη να συναντήσεις κάποτε έναν τέτοιο άνθρωπο, μην κάνεις το λάθος και τον χάσεις από τη ζωή σου! Το μόνο το οποίο χρειάζεται είναι να προσέξεις την συμπεριφορά σου!


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...