Η Απίθανη αντίδραση Κωστόπουλου για τον γάμο Μπαλατσινού – Κικίλια!

Η Απίθανη αντίδραση Κωστόπουλου για τον γάμο Μπαλατσινού – Κικίλια!

Διαφ.
Η Απίθανη αντίδραση Κωστόπουλου για τον γάμο Μπαλατσινού - Κικίλια! href="https://www.facebook.com/dialog/feed?app_id=589351428091236&display=popup&caption=true.gr&link=https%3A%2F%2Ftrue.gr%2Fapithani-antidrasi-kostopoulou-gi...

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύονται και η είδηση του γάμου τους έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της lifestyle επικαιρότητας το τελευταίο 24ωρο. Η παρουσιάστρια και ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας πέρασαν ένα μεγάλο διάστημα χωριστά. Πριν από μερικούς μήνες, όμως, συναντήθηκαν ξανά. Τα αισθήματά τους δεν είχαν χαθεί και η επανασύνδεση ήταν μια μάλλον φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Ήξεραν ότι πως από τη στιγμή που αποφάσισαν να είναι ξανά μαζί, το επόμενο βήμα στη σχέση τους, θα έπρεπε να είναι το «κάτι παραπάνω». Κι έτσι έγινε. Πριν από μερικές μέρες πήραν την απόφαση να παντρευτούν, με τον γάμο τους να έχει προγραμματιστεί για τον Ιούνιο του 2019, σε ενορία της Αθήνας.

Το πρωί της Παρασκευής, στον αέρα της εκπομπής «Happy Day«, ο δημοσιογράφος Βασίλης Γρηγορόπουλος αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδραση του Πέτρου Κωστόπουλου, όταν του τηλεφώνησε για να αποσπάσει μια δήλωσή του σχετικά με τον γάμο της πρώην συζύγου του. «Μόλις του είπα ποιος είμαι μου είπε: «Και τι θέλεις;» … Όταν τον ρώτησα για για τον γάμο της Τζένης μου είπε: «Δεν πάτε καλά ρε. Please, please» …», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ωστόσο, φαίνεται πώς είχε άλλο ρεπορτάζ…

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα...