Νέο σκηνικό τρόμου στις φυλακές Κορυδαλλού – Μαστίγωσαν κρατούμενους


Ένα ακόμη περιστατικό μεταξύ κρατουμένων σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (11/4) στις φυλακές Κορυδαλλού.

Διαφ.
Ένα ακόμη περιστατικό μεταξύ κρατουμένων σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (11/4) στις φυλακές Κορυδαλλού. Αυτή τη φορά, το περιστατικό σημειώθηκε στην Δ’ πτέρυγα με θύμα έναν 33χρονο Έλληνα και έναν 27χρονο Αλβανό, οι οποίοι ...

Αυτή τη φορά, το περιστατικό σημειώθηκε στην Δ’ πτέρυγα με θύμα έναν 33χρονο Έλληνα και έναν 27χρονο Αλβανό, οι οποίοι μαστιγώθηκαν αλύπητα από ομάδα κρατουμένων.

Ο 33χρονος είχε συλληφθεί για κλοπές και ληστείες ενώ ο 27χρονος είχε οδηγηθεί στις φυλακές για υπόθεση ναρκωτικών. Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν σε κακή κατάσταση στο νοσοκομείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μαστίγια που κρατούσαν οι θύτες της επίθεσης ήταν αυτοσχέδια και φτιαγμένα από καλώδια.


Όπως αναφέρει το «ΒΗΜΑ», τα κίνητρα του ξυλοδαρμού των δύο κρατουμένων δεν έχουν διευκρινιστεί, με τις αρμόδιες αρχές να ερευνούν αν το περιστατικό έχει σχέση με την αλβανική μαφία των φυλακών.

Τέλος σημειώνεται ότι το σημερινό συμβάν έρχεται σε συνέχεια 20 περίπου παρόμοιων περιστατικών εντός των φυλακών, τους τελευταίους μήνες.

Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...