Γκαζοφονιάς η Σταματίνα Τσιμτσιλή! Ποιος την παρενόχλησε και έγινε έξαλλη;

Γκαζοφονιάς η Σταματίνα Τσιμτσιλή! Ποιος την παρενόχλησε και έγινε έξαλλη;

Διαφ.
href="https://www.facebook.com/dialog/feed?app_id=589351428091236&display=popup&caption=true.gr&link=https%3A%2F%2Ftrue.gr%2Fgkazofonias-stamatina-tsimtsili-pios-tin-parenochlise-ke-egine-exalli%2F&redirect_uri=https://true.gr/gkazofonias-stamatina-tsimtsili-pios-tin-parenochlise-...

Ένα απίστευτο περιστατικό περιέγραψε σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy day στην τηλεόραση του Alpha!

Πρώτα απ’ όλα μάθαμε – και η αλήθεια είναι ότι δεν το ξέραμε – ότι η συγκεκριμένη παρουσιάστρια είναι μεγάλος τσαμπουκάς και μάγκας στο τιμόνι.

Δηλαδή δεν είναι από τις γυναίκες που θα την στείλεις να πλύνει πιάτα. Αυτό το ξέρει λοιπόν ο φίλος της και συνεργάτης της Φραγκολιάς ο οποίος της έκανε την ασύλληπτη πλάκα.

Τι ακριβώς συνέβη; Πετυχαίνει ο Φραγκολιάς την Σταματίνα Τσιμτσιλή στο δρόμο και αρχίζει να την παρενοχλεί με τα φώτα στο αυτοκίνητο του και με «σφήνες».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γίνεται έξαλλη και πριν αρχίσει να τον βρίζει στην τελευταία σφήνα λίγο πριν το κανάλι ο Κώστας Φραγκούλιας την πλησιάζει και τις λέει…. «Καλημέρα».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μας έχει αποδείξει αρκετές φορές πως της αρέσουν οι πλάκες, ειδικά στην εκπομπή της, αφού κάνει «καψόνια» στους συνεργάτες της.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


πηγή: youweekly.gr

Διαβάστε περισσότερα...