Το Τζέισον – Αντιγόνη έβγαλε σέλφι και… αποθέωσε τον Τσίπρα!

Το Τζέισον – Αντιγόνη έβγαλε σέλφι και… αποθέωσε τον Τσίπρα!

Διαφ.
Το Τζέισον - Αντιγόνη έβγαλε σέλφι και... αποθέωσε τον Τσίπρα! href="https://www.facebook.com/dialog/feed?app_id=993025187555461&display=popup&caption=fanpage.gr&link=https%3A%2F%2Ffanpage.gr%2Fplus%2Fenimerosi%2F%25CF%2584%25CE%25BF...

Ο πρωθυπουργός που συγκρούστηκε με το κατεστημένο και τα στερεότυπα, έγραψε ως λεζάντα

Μια σέλφι με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα έβγαλε το Τζέισον Αντιγόνη, στην εκδήλωση που έγινε για την παρουσίαση του συνδυασμού της υποψήφιας για την Περιφέρεια Αττικής Ρένας Δούρου.

Ο υποψήφιος με τον συνδυασμό της Ρένας Δούρου Ιάσων Δούσης, όπως είναι το όνομα με το οποίο αναγράφεται στο ψηφοδέλτιο, ανέβασε την φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα, γράφοντας ως λεζάντα: «Αλέξης Τσίπρας, ο πρωθυπουργός που δεν δίστασε να συγκρουστεί με το κατεστημένο και τα στερεότυπα. Από την παρουσίαση του ψηφοδελτίου μας («Δύναμη Ζωής»-Ρένα Δούρου) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας».

Στην φωτογραφία, το Τζέισον – Αντιγόνη ακολουθεί το λουκ που έχει υιοθετήσει το τελευταίο διάστημα, με τα κουστούμια, τα κοντά, αντρικά κουρεμένα μαλλιά και το περιποιημένο μούσι.

 

Σοκ! Καίει 8kg λίπος σε 3 μέρες. Δες πως…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Αλέξης Τσίπρας, ο πρωθυπουργός που δεν δίστασε να συγκρουστεί με το κατεστημένο και τα στερεότυπα. Από την παρουσίαση του ψηφοδελτίου μας («Δύναμη Ζωής»-Ρένα Δούρου) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας❣️❣️❣️✨✨✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JasonΑντιγόνηDane ΙάσωνΔούσης (@jasonantigonedane) στις

Πηγή: .protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα...