11 Κακές Συνήθειες που πρέπει να σταματήσετε εάν θέλετε να γίνεται Επιτυχημένοι!

11 Κακές Συνήθειες που πρέπει να σταματήσετε εάν θέλετε να γίνεται Επιτυχημένοι!

Διαφ.
Όλοι έχουμε κακές συνήθειες και αυτό είναι φυσιολογικό. Αλλά κάποιες από αυτές, ίσως είναι ο λόγος που η καριέρα σας ή η προσωπική ζωή δεν παίρνει τη τροπή, που εσείς θα θέλατε.[ads4] Έτσι αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σ...

Όλοι έχουμε κακές συνήθειες και αυτό είναι φυσιολογικό. Αλλά κάποιες από αυτές, ίσως είναι ο λόγος που η καριέρα σας ή η προσωπική ζωή δεν παίρνει τη τροπή, που εσείς θα θέλατε.

Έτσι αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας 11 κακές συνήθεις, που μπορεί να στέκονται ως εμπόδιο στο δρόμο της επιτυχίας σας.

1. Δεν εκφράζετε τη γνώμη σας

11 Κακές Συνήθειες που ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσετε ΑΜΕΣΩΣ εάν θέλετε να γίνεται Επιτυχημένοι! - Εικόνα 2

Η κοινωνία συνεχώς μας διδάσκει να κρατάμε χαμηλούς τόνους, να υπακούμε και να σπάμε τους κανόνες. Αλλά αν δεν πάρετε κανένα ρίσκο και αν δεν λέτε στους άλλους τι σκέφτεστε, δε θα αφήσετε ποτέ να σας συμβεί κάτι σπουδαίο. Πείτε ανοιχτά και χωρίς φόβο τη γνώμη σας. Ο καθένας μας αξίζει την επιτυχία.

2. Πάντα αργείτε

11 Κακές Συνήθειες που ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσετε ΑΜΕΣΩΣ εάν θέλετε να γίνεται Επιτυχημένοι! - Εικόνα 3

Μπορεί να σας φαίνεται ανόητο, αλλά δεν είναι. Ένα επιτυχημένο άτομο είναι κάποιος αξιόπιστος και συνεπής, και έτσι αν έχετε τάση να αργείτε, κανείς δε θα σας πάρει στα σοβαρά. Ένα ενδιαφέρον γεγονός: σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο, η συνεχής αργοπορία σχετίζεται με το άγχος, τη χαμηλή αυτοπεποίθηση, και την τάση να ψάχνετε για προβλήματα.

3. Κρατάτε κακίες

11 Κακές Συνήθειες που ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσετε ΑΜΕΣΩΣ εάν θέλετε να γίνεται Επιτυχημένοι! - Εικόνα 4

Δε χρειάζεται να κάνετε τους πάντες να σας συμπαθούνε ή να ζείτε τη ζωή σας σαν να είναι ένα μιούζικαλ. Αλλά μη κρατάτε κακίες, επειδή η αλήθεια είναι ότι σας κρατάνε πίσω και έχουν αρνητική επιρροή στη ζωή σας. Στην πραγματικότητα, κρατώντας τέτοια δυνατά συναισθήματα μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα υγείας.

4. Συμμορφώνεστε απολύτως με τα καθεστώτα

Αν πιστεύετε ότι ο κομφορμισμός οδηγεί σε δημοτικότητα και επιτυχία, τότε δε θα μπορούσατε να κάνετε περισσότερο λάθος. Κάθε φορά που επιλέγετε να σας καθοδηγούν άλλοι και να τους ακολουθείτε πιστά, χάνετε σπουδαίες ευκαιρίες. Μην είστε κομφορμιστές! Ή ίσως πιστεύετε ότι άτομα με μεγάλες επιδόσεις όπως ο Steve Jobs και ο Michael Phelps είναι πάντα ικανοποιημένοι με ό, τι τους επιφυλάσσει το μέλλον τους;

5. Ξοδεύετε πολλά

11 Κακές Συνήθειες που ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσετε ΑΜΕΣΩΣ εάν θέλετε να γίνεται Επιτυχημένοι! - Εικόνα 5

Συχνά καταλήγετε να έχετε ένα άδειο πορτοφόλι και χρωστάτε πολλά στη πιστωτική σας; Αυτό μπορεί να είναι μια αντανάκλαση του οικονομικού σας μέλλοντος. Οι αποταμιεύσεις είναι σημαντικές, και η καλή οργάνωση με τα οικονομικά και τα χρήματα, σας κάνουν ένα λογικό άτομο.  Ξεκινήστε με τη ρύθμιση του προϋπολογισμού σας, και διαθέστε μερικά χρήματα στο ταμείο έκτακτης ανάγκης σας.

6. Αναβάλλετε συνεχώς πράγματα

Όσοι δεν μπορούν να σταματήσουν να αναβάλλουν πράγματα και καταστάσεις για αργότερα, χάνουν ευκαιρίες να βγάλουν χρήματα, επειδή αποτυγχάνουν να ολοκληρώσουν τις δουλειές τους έγκαιρα. Κάνουν κακό στη φήμη τους, επειδή δεν κρατάνε το λόγο τους, και αντιμετωπίζουν μεγάλο άγχος στη ζωή τους.

7. Δεν είστε ειλικρινής

11 Κακές Συνήθειες που ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσετε ΑΜΕΣΩΣ εάν θέλετε να γίνεται Επιτυχημένοι! - Εικόνα 6

Το ψέμα μπορεί να γίνει εθιστικό, και ένα ψέμα πάντα οδηγεί σε άλλο. Σύντομα θα βρείτε τον εαυτόν σας περικυκλωμένο από έναν φαύλο κύκλο, που δεν μπορείτε να ξεφύγετε. Η λύση; Να είστε ειλικρινείς από την αρχή. Μερικές φορές μπορεί να είναι ενοχλητικό να βλέπετε τους άλλους να πετυχαίνουν μέσω των ψεμμάτων και της απάτης, αλλά είναι περισσότερο ικανοποιητικό και έντιμο να ακολουθήσετε το δρόμο της αλήθειας.

Σελίδες — 1 2

Διαφ.
Όλοι έχουμε κακές συνήθειες και αυτό είναι φυσιολογικό. Αλλά κάποιες από αυτές, ίσως είναι ο λόγος που η καριέρα σας ή η προσωπική ζωή δεν παίρνει τη τροπή, που εσείς θα θέλατε.[ads4] Έτσι αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σ...
Διαβάστε περισσότερα...