Γάτος πήγε σε κουρέα και τον κούρεψε με τον πιο περίεργο τρόπο

Γάτος πήγε σε κουρέα και τον κούρεψε με τον πιο περίεργο τρόπο

Διαφ.
Ο γλυκός περσικός γάτος Τζιν Τζιν, δεν φοβάται να επιλέξει τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Ωστόσο, αυτή τη φορά ίσως το παράκανε.[ads4] Όπως πολλοί ιδιοκτήτες γατών, έτσι και η Σίε Κιάν επιλέγει να κουρεύει το κατοικίδιο ...

Ο γλυκός περσικός γάτος Τζιν Τζιν, δεν φοβάται να επιλέξει τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Ωστόσο, αυτή τη φορά ίσως το παράκανε.

Όπως πολλοί ιδιοκτήτες γατών, έτσι και η Σίε Κιάν επιλέγει να κουρεύει το κατοικίδιο της για να παραμένει δροσερό και να μην γεμίζει τρίχες το σπίτι. Τα προηγούμενα χρόνια, επέστρεφε από τον κομμωτή με ένα χαριτωμένο λιοντάρι. Ο επαγγελματίας άφηνε τη γούνα στο κεφάλι και την ουρά, ανέπαφη.

Συνήθως ο Τζιν Τζιν έμοιαζε έτσι:

Γάτος πήγε σε κουρέα και τον κούρεψε με τον πιο περίεργο τρόπο - Εικόνα 1

Πριν μερικούς μήνες, η γυναίκα δεν μπορούσε να πάει τον γάτο για κούρεμα και τον εμπιστεύτηκε σε μια φίλη της. Ωστόσο, εκεί μάλλον υπήρξε πρόβλημα με το κούρεμα που έπρεπε να κάνει στον Τζιν Τζιν. Αντί για το συνηθισμένο, τον κούρεψαν με τρόπο που το τετράποδο μοιάζει να φοράει μάσκα γάτου.

Γάτος πήγε σε κουρέα και τον κούρεψε με τον πιο περίεργο τρόπο - Εικόνα 2

Όταν η Σίε Κιάν πήγε να τον πάρει, ξαφνιάστηκε με την εμφάνισή του.

«Είχα εκπλαγεί που τον κούρεψαν έτσι», αναφέρει η ίδια. Ωστόσο, παραδέχτηκε πως γέλασε όταν τον είδε ενώ ο άνδρας της δεν ήταν και τόσο ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Τελικά όμως γέλασε και αυτός.

Γάτος πήγε σε κουρέα και τον κούρεψε με τον πιο περίεργο τρόπο - Εικόνα 3

Σίγουρα είναι ένα ιδιαίτερο κούρεμα αλλά ο Τζιν Τζιν δεν επηρεάζεται.

Γάτος πήγε σε κουρέα και τον κούρεψε με τον πιο περίεργο τρόπο - Εικόνα 4

Η ιδιοκτήτρια αναφέρει: «Ο γάτος μου είναι πολύ ήμερος και καλός». Ευτυχώς, το τρίχωμα θα μεγαλώσει με τον καιρό και η εμφάνιση μπορεί να διορθωθεί. Έτσι, θα καταφέρει να μοιάζει με τον κανονικό του εαυτό και όχι με έναν γάτο που μεταμφιέζεται.

Γάτος πήγε σε κουρέα και τον κούρεψε με τον πιο περίεργο τρόπο - Εικόνα 5

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...