Βόλος: 12χρονος πήρε κλήση για παράνομη στάθμευση στα… 7 του!Κοινοποιήστε στο FacebookΚαι όμως συνέβη! Ένας 12χρονος μαθητής στο Βόλο, έλαβε κλήση για παράνομη στάθμευση που υποτίθεται που έκανε πέντε χρόνια πριν στη Θεσσαλονίκη!

Τα αδέρφια του 12χρονου παρέλαβαν από τα ΕΛΤΑ την ειδοποίηση για να πάρουν έναν φάκελο με παραλήπτη τον ανήλικο αδερφό τους.

Αρχικά νόμιζαν πως πρόκειται για φάρσα. «Πώς είναι δυνατόν ένα παιδί και μάλιστα 7 χρόνων (όταν έγινε η παράβαση) να κατηγορείται ότι στάθμευσε παράνομα το αυτοκίνητο που οδηγούσε;» αναρωτήθηκαν. Βλέποντας όμως πως πρόκειται για επίσημο έγγραφο, επικοινώνησαν με τις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες στη Θεσσαλονίκη για να εξηγήσουν την… γκάφα που έχει γίνει. Οι υπεύθυνοι της υπηρεσίας που στέλνει τις κλήσεις εξήγησαν πως είναι ένα μπέρδεμα που συμβαίνει συχνά και φυσικά διαβεβαίωσαν ότι θα υπάρξει διαγραφή, έτσι ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα και εμφανίζεται ένα παιδί μόλις 12 χρόνων υπόχρεο για παράβαση που δεν έκανε ποτέ.


Ο ανήλικος μέχρι σήμερα έχει ταξιδέψει ελάχιστα εκτός Βόλου και φυσικά ποτέ δεν έχει πιάσει τιμόνι στα χέρια του. «Αν είναι δυνατόν, έστειλαν πρόστιμο από τον Δήμο Θεσσαλονίκης στον αδερφό μου Π… ετών 12 τώρα, τότε 7, γιατί οδηγούσε παράνομα ή είχε σταθμεύσει παράνομα το αυτοκίνητο. Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;», ήταν η αγανακτισμένη ανάρτηση του αδερφού του στα social media, όπου δημοσιοποίησε την απίθανη ιστορία γραφειοκρατικής τρέλας.

πηγή: reader.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook

Αφήστε το σχόλιο σας:


Διαβάστε επίσης


More from author

ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοιες είναι οι επόμενες αργίες μετά το Πάσχα

ΕΙΔΗΣΕΙΣΆγιο Φως: Με καθυστέρηση η άφιξή του στην Ελλάδα – Στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας…

ΕΙΔΗΣΕΙΣΚύπρος – Δολοφονίες: Βρέθηκε και δεύτερη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη

ΕΙΔΗΣΕΙΣΑναδρομικά: Ποιοί συνταξιούχοι διεκδικούν από 660 έως και 7.000 ευρώ

ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοιο είναι το κρυφό σου ταλέντο σύμφωνα με το ζώδιό σου

ΕΙΔΗΣΕΙΣΚύπρος: Ανατριχιάζουν οι φωτογραφίες του serial killer! Στη δημοσιότητα το πρόσωπο…


More StoriesΠοιες είναι οι επόμενες αργίες μετά το Πάσχα


Άγιο Φως: Με καθυστέρηση η άφιξή του στην Ελλάδα – Στο…


Κύπρος – Δολοφονίες: Βρέθηκε και δεύτερη βαλίτσα στην…1 of 6.217


True.gr

This site uses cookies: Find out more.