Κρήτη: Αυτός είναι ο θείος που κατηγορείται ότι βίαζε τον 9χρονο ανιψιό του

Κρήτη: Αυτός είναι ο θείος που κατηγορείται ότι βίαζε τον 9χρονο ανιψιό του

Διαφ.
  Δημοσιεύτηκαν μετά από σχετική διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 59χρονου, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατ΄εξακολούθηση του 9χρονου ανιψι...

 

Δημοσιεύτηκαν μετά από σχετική διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 59χρονου, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατ΄εξακολούθηση του 9χρονου ανιψιού του.

Πρόκειται για τον:

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΚΗ Κυριάκο του Νικολάου και της Μαρίας, που γεννήθηκε το 1960 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σοκ! Καίει 8kg λίπος σε 3 μέρες. Δες πως…

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μήνα σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, τηλεφωνικά στους αριθμούς 28210-25703 και 2810-274211 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

[thecaller.gr]

 


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...