Ανέκδοτο: Η ξενιτιά


Ένας πατέρας 8 παιδιών, πήγε στη Γερμανία να εργαστεί να κερδίσει αρκετά χρήματα να χτίσει ένα σπιτάκι για την οικογένεια του. Όταν έπειτα από 4 χρόνια επέστρεψε, βρήκε τα παιδιά του να έχουν μεγαλώσει-αλλά είχε προστεθεί ένα μικρό μωρό. Θυμωμένος ρωτάει την γυναίκα του πως έγινε και γέννησε ένα παιδάκι όταν αυτός έλειπε στην μακρινή ξενιτιά; Αυτή είπε: «όταν εσύ έλειπες στα ξένα σε πεθύμησα παρά πολύ, και κάθε βράδυ πριν πάω για ύπνο κοίταζα την φωτογραφία σου και έμεινα έγκυος.» Ο άντρας είχε ικανοποιηθεί με την απάντηση. Τα παιδιά του μεγάλωσαν και το ένατο έγινε ένας όμορφος άντρας.

Διαφ.
Ένας πατέρας 8 παιδιών, πήγε στη Γερμανία να εργαστεί να κερδίσει αρκετά χρήματα να χτίσει ένα σπιτάκι για την οικογένεια του. Όταν έπειτα από 4 χρόνια επέστρεψε, βρή...

Ξαφνικά λέει στην γυναίκα του να του δείξει την φωτογραφία που κοίταζε όταν αυτός ήταν στη Γερμανία. Η γυναίκα του έσκαψε κάπου ανάμεσα στα σκέλια της, και τελικά βρίσκει και του δείχνει μια παλιά διαβατηρίου μεγέθους φωτογραφία που της είχε δώσει πριν να φύγει για την ξενιτιά. Ο άντρας για μακρύ διάστημα κοιτάζει την φωτογραφία, γίνετε κόκκινος από το θυμό και ξεσπάει “Γυναίκα με απάτησες; Στην φωτογραφία βλέπεις μόνο το επάνω μέρος του σώματος μου. Πως είναι δυνατόν να μείνεις έγκυος κοιτάζοντας την;”


ΠΗΓΗ
Διαβάστε περισσότερα...