Ρίγη συγκίνησης: 9χρονο παιδί θεραπεύτηκε από καρκίνο και κάνει τον «γύρο του θριάμβου»

Ρίγη συγκίνησης: 9χρονο παιδί θεραπεύτηκε από καρκίνο και κάνει τον «γύρο του θριάμβου»

Διαφ.
href="https://www.facebook.com/dialog/feed?app_id=993025187555461&display=popup&caption=fanpage.gr&link=https%3A%2F%2Ffanpage.gr%2Fsigklonistika%2Frigi-sygkinisis-9chrono-paidi-therapeytike-apo-karkino-kai-kanei-ton-gyro-toy-thriamvoy%2F&redirect_uri=https://fanpage.gr/sigklonist...

 

 

O 9χρονος Λουκ Μπρόντμπεντ από το Γουόλσολ διαγνώστηκε με επιθετικό όγκο στον εγκέφαλο τον προηγούμενο Απρίλη και χρειάστηκε να παραμείνει για νοσηλεία επί 8 συνεχόμενους μήνες στο νοσοκομείο ώσπου να του ανακοινωθεί μερικές μόλις ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, πως είχε νικήσει οριστικά τη νόσο.

Σοκ! Καίει 8kg λίπος σε 3 μέρες. Δες πως…

Την τελευταία ημέρα παραμονής του στο νοσοκομείο, δεκάδες γιατροί, συγγενείς και νοσοκόμες του ιδρύματος στάθηκαν στις άκρες των διαδρόμων, καταχειροκροτώντας τον θριαμβευτή Λουκ, που χτύπησε χαρμόσυνα ένα καμπανάκι, σηματοδοτώντας την αρχή της νέας του ζωής.

Το βίντεο απαθανατίστηκε στις 18 Δεκεμβρίου, από μέλος του προσωπικού του νοσοκομείου, ενώ γιατροί και νοσηλευτές είχαν μόνο καλές κουβέντες να πουν για το θάρρος και την αποφασιστικότητα του μαχητή Λουκ.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...