Μ. Μπεγνής: «Δεν πιστεύω στον Θεό. Παραποιούν πράγματα οι θρησκείες»

Μ. Μπεγνής: «Δεν πιστεύω στον Θεό. Παραποιούν πράγματα οι θρησκείες»

Διαφ.
href="https://www.facebook.com/dialog/feed?app_id=993025187555461&display=popup&caption=fanpage.gr&link=https%3A%2F%2Ffanpage.gr%2Fstories%2F%25CE%25BC-%25CE%25BC%25CF%2580%25CE%25B5%25CE%25B3%25CE%25BD%25CE%25AE%25CF%2582-%25CE%25B4%25CE%25B5%25CE%25BD-%25CF%2580%25CE%25B9%25CF%...

Ο Μέμος Μπεγνής παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε πως δεν πιστεύει σε καμία θρησκεία.

Ο Μέμος Μπεγνής αποκαλύπτει στη συνέντευξη του στο «Έλα, Χαμογέλα!» πως φέτος είχε μια καλή πρόταση για να επιστρέψει στην τηλεόραση, αλλά το πρόγραμμα του είναι τόσο γεμάτο που δεν κατάφεραν να γίνει. «Δεν υπάρχει χρόνος για να κάνω τηλεόραση. Έχω να κάνω καιρό. Μου έγινε μια πολύ καλή πρόταση φέτος να μπω σε ένα σίριαλ εμβόλιμος και να συνεχίσω μέχρι τον Ιούνιο, αλλά τους είπα τις ώρες μου και μου λένε «δεν μπορούμε». Πάλι καλά που γίνονται δουλειές στην τηλεόραση γιατί το θέμα είχε γίνει λίγο περίεργο. Νομίζω σιγά σιγά ανακάμπτουμε και γίνονται περισσότερες δουλειές. Κι εγώ θα ήθελα να έρθω με μια ωραία δουλειά, γιατί γενικότερα τα περισσότερα από όσα παίζονται δεν μου αρέσουν καθόλου. Πιστεύω ότι είναι λίγο ξεπέτα», αναφέρει ο ηθοποιός σχετικά με την τηλεόραση.

Ο ίδιος δεν ασχολείται με τον χρόνο που περνά, ωστόσο φροντίζει πολύ τον εαυτό του. «Ο χρόνος είναι κάτι που έχουμε εφεύρει εμείς. Ο χρόνος υπάρχει στο μυαλό μας μόνο. Μια ιδέα είναι. Εγώ δεν θα πήγαινα ποτέ 60 χρονών και θα πήγαινα να τραβούσα το πρόσωπο μου να γίνω 30, δεν μπορώ να γίνω 30, είναι γελοίο αυτό το θέαμα. Είναι και το DNA, η τροφή, το τσιγάρο που έχω κόψει, έχω κάνει πολλές αλλαγές γενικά και όλα αυτά συμβάλλουν στο να έχεις μια καλή επιδερμίδα και διάθεση. Το έκανα για θέμα υγείας. Να μην βάζω στον οργανισμό μου ό,τι να’ ναι, να μην έχω τοξικότητα μέσα μου λόγω κρεάτων και γαλακτοκομικών και όλων αυτών που έχω κόψει. Δεν τρώω καθόλου κρέας. Το έχω κόψει εδώ και 5 χρόνια. Το κάνω και για ηθικούς λόγους. Γιατί έχω θέμα με τα ζωάκια πάρα πολύ μεγάλο και με την ασύδοτη σφαγή που γίνεται στον κόσμο. Δισεκατομμύρια αθώων ψυχών που σφάζονται. Τρώω ψάρι, το οποίο θα ήθελα και αυτό κάποια στιγμή να κόψω, γιατί και αυτό ζωάκι είναι, σπαρταράει έξω από το νερό».

Στην συνέντευξη του στην εκπομπή του Open, ο Μέμος Μπεγνής αναφέρεται επίσης και στο θέμα της πίστης, αλλά και στο μεγάλο του πάθος που είναι να διαβάζει μεταφυσικά βιβλία. «Δεν πιστεύω στον Θεό, πιστεύω σε κάποια δύναμη. Όχι στον Θεό, τον παππούλη που μας κοιτά με τα άσπρα γένια από τον ουρανό, ούτε στον Χριστό όπως μας τον έχουν πλασάρει. Στον Χριστό πιστεύω πάρα πολύ, ως προσωπικότητα και οντότητα που ήρθε για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο, όχι χριστιανικά. Δηλώνω άθρησκος. Δεν δηλώνω άθεος, γιατί έχει σχολιαστεί πολύ άσχημα. Δεν ενστερνίζομαι καμία θρησκεία, δεν μου αρέσουν οι θρησκείες, πιστεύω ότι παραποιούν πράγματα τα οποία είναι αλήθειες και τις διαστρεβλώνουν», λέει ο ηθοποιός.

Δείτε όλη του τη συνέντευξη:

Σοκ! Καίει 8kg λίπος σε 3 μέρες. Δες πως…

Πηγή: star.gr

Διαβάστε περισσότερα...