Η Άννα Βίσση τα πήρε στο κρανίο με Σκοπιανό πελάτη που της είπε ότι είναι από τη «Μακεδονία»

Η Άννα Βίσση τα πήρε στο κρανίο με Σκοπιανό πελάτη που της είπε ότι είναι από τη «Μακεδονία»

Διαφ.
    «Κάποιο λάθος κανεις φίλε μου. Μάλλον εννοείς κάτι άλλο» του απάντησε η τραγουδίστρια, μη μπορώντας να κρύψει την ενόχλησή της  Σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Καλλιθέας Χαλκιδικής τραγούδησε χθε...

 

 

«Κάποιο λάθος κανεις φίλε μου. Μάλλον εννοείς κάτι άλλο» του απάντησε η τραγουδίστρια, μη μπορώντας να κρύψει την ενόχλησή της 

Σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Καλλιθέας Χαλκιδικής τραγούδησε χθες το βράδυ, η Άννα Βίσση. Γνωστή για την επικοινωνία της με το κοινό, μιλώντας με έναν πελάτη ο οποίος καθόταν στο πρώτο τραπέζι, εκείνος την χαιρέτησε στα αγγλικά. Τότε η Άννα Βίσση τον ρώτησε από πού είναι… και εκείνος της απάντησε από τη «Μακεδονία».

Σοκ! Καίει 8kg λίπος σε 3 μέρες. Δες πως…

Η τραγουδίστρια δεν το άφησε ασχολίαστο και έδειξε με ευγένεια την ενόχλησή της, με βάση τα όσα μεταδίδουν τα τοπικά μέσα. «Κάποιο λάθος κανεις φίλε μου. Μάλλον εννοείς κάτι άλλο» του απάντησε η Άννα Βίσση, με τέτοιο τρόπο ώστε να μην προκαλέσει περισσότερες αντιδράσεις στο μαγαζί.

Αξιοσημείωτο είναι πάντως το γεγονός ότι το νυχτερινό κέντρο είχε κι άλλους θαμώνες από τα Σκόπια, ενώ έξω από το μαγαζί ήταν σταθμευμένα και πολλά υπερπολυτελή αυτοκίνητα με βουλγάρικες πινακίδες.

 

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...