Η γάτα με την πιο “αφράτη” & μακριά ουρά σύμφωνα με το Γκίνες

Η γάτα με την πιο “αφράτη” & μακριά ουρά σύμφωνα με το Γκίνες

Διαφ.
Η Lauren και η Will Powers από το Μίσιγκαν δεν χρειάζεται να ξεσκονίζουν το σπίτι τους όπως κάνουμε εμείς οι υπόλοιποι. Η γάτα τους, Cygnus, το κάνει αυτό μόνο περπατώντας στο σ...

Η Lauren και η Will Powers από το Μίσιγκαν δεν χρειάζεται να ξεσκονίζουν το σπίτι τους όπως κάνουμε εμείς οι υπόλοιποι. Η γάτα τους, Cygnus, το κάνει αυτό μόνο περπατώντας στο σπίτι, ανάμεσα από τα έπιπλα, και κουνώντας την απίστευτα μακριά και αφράτη ουρά της.

Η γάτα με την πιο “αφράτη” & μακριά ουρά σύμφωνα με το Γκίνες! - Εικόνα

Η Cygnus μάλιστα προστέθηκε πρόσφατα στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες του 2018 ως η “γάτα σπιτιού με την μακρύτερη ουρά”. Η επίσημη μέτρηση έδωσε το μήκος της ουράς της στα 44,66 εκατοστά. Τις περισσότερες φορές η γάτα κρατά την ουρά της όρθια και οι ιδιοκτήτες της πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί ειδικά όταν ανοιγοκλείνουν πόρτες μην τυχόν την τραυματίσουν”.

Η γάτα με την πιο “αφράτη” & μακριά ουρά σύμφωνα με το Γκίνες! - Εικόνα 1

Το αστείο στην υπόθεση είναι ότι η γάτα τους λειτουργεί και σαν… καθαρίστρια του σπιτιού, απορροφώντας σκόνες από το πάτωμα και τα έπιπλα χωρίς μάλιστα να το γνωρίζει η ίδια.

Η γάτα με την πιο “αφράτη” & μακριά ουρά σύμφωνα με το Γκίνες! - Εικόνα 2 Η γάτα με την πιο “αφράτη” & μακριά ουρά σύμφωνα με το Γκίνες! - Εικόνα 3

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...