Θεσσαλονίκη: Σήμανε συναγερμός για άνδρα που κρατούσε… ψεύτικο πιστόλι (vid)

Θεσσαλονίκη: Σήμανε συναγερμός για άνδρα που κρατούσε… ψεύτικο πιστόλι (vid)

Διαφ.
Θεσσαλονίκη: Σήμανε συναγερμός για άνδρα που κρατούσε... ψεύτικο πιστόλι (vid)Θα μπορούσε να είναι σκηνή από ταινία δράσης. Αλλά τελικά να αποδεικνυόταν κωμωδία. Διότ...

Θα μπορούσε να είναι σκηνή από ταινία δράσης. Αλλά τελικά να αποδεικνυόταν κωμωδία. Διότι αυτό που συνέβη στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή το βράδυ περισσότερο γέλιο έφερε τελικά, παρά ανησυχία. Και ο συναγερμός που σήμανε τελικά αποδείχτηκε λανθασμένος.

Τι ακριβώς συνέβη; Το βράδυ της Κυριακής, άτομα που πέρασαν από τον Λευκό Πύργο είδαν έναν άνδρα να κρατά όπλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, τουρίστες κάλεσαν την αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο άμεσα.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, οι αστυνομικοί πήραν θέση μάχης. Σημάδευαν τον άνθρωπο και ήταν έτοιμοι να τον συλλάβουν, όπως και έκαναν. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε ο άνδρας κρατούσε ένα πιστόλι σιλικόνης. Διαβάστε επίσης: Τζόκερ: Θύμα ληστείας έπεσε υπερτυχερός στη Θεσσαλονίκη (vid)

Άμεσα οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ απομάκρυναν από το σημείο τον άνδρα, ο οποίος την επόμενη φορά μάλλον πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικός και να κρύβει το πιστόλι σιλικόνης. Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το Seleo.gr:
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...