Ντοκουμέντο: Οι 8 νέες φωτό του Τσίπρα στο κότερο που αποκάλυψε ο Άδωνις (Pics)

Ντοκουμέντο: Οι 8 νέες φωτό του Τσίπρα στο κότερο που αποκάλυψε ο Άδωνις (Pics)

Διαφ.
Δύο φωτογραφίες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να απολαμβάνει πάνω σε ένα σκάφος, φορώντας μαγιό, τη συντροφιά ενός βιβλίου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter o δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε...

Δύο φωτογραφίες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να απολαμβάνει πάνω σε ένα σκάφος, φορώντας μαγιό, τη συντροφιά ενός βιβλίου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter o δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε ξεκινώντας έναν νέο σοσιαλμιντιακό πόλεμο.

Η θαλαμηγός «Odyssey» ανήκει στον εκλιπόντα Περικλή Παναγόπουλο, η σύζυγος του οποίου επιβεβαίωσε την παρουσία του πρωθυπουργού εκεί. Συμπλήρωσε ότι ήταν «μία απλή ανθρώπινη πράξη φιλοξενίας», ούσα άμισθη σύμβουλός του Αλέξη Τσίπρα.

Οι φωτογραφίες αυτές μπορεί να βγήκαν από τον αγαπημένο Άρη αλλά ο σχεδόν αδερφός του, Άδωνις Γεωργιάδης, δε θα μπορούσε να αφήσει τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ να του πάρει όλη τη δόξα των αποκαλύψεων μέσα στο σπιτάκι του, το Twitter.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε να πάρει στους ώμους του το βάρος των νέων φωτογραφιών – ντοκουμέντων από τις πολυτελείς διακοπές του πρωθυπουργού. Οι φωτογραφίες του Πορτοσάλτε θα μοιάζουν με απλές σέλφις σε λογαριασμό ημιδιάσημου ινσταγκράμερ μετά από το ανέβασμα των φωτογραφιών του Αδώνιδος.

Ιδού οι 8 νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το λαγωνικό Άδωνις, από τη θαλαμηγό του Παναγόπουλου, με τον Αλέξη Τσίπρα να εμφανίζεται ξεκάθαρα να παρτάρει, μαζί με τις λεζάντες που έγραψε ο Άδωνις.

Αναμένουμε απάντηση του Γιάννη Λοβέρδου με αποκλειστικά βίντεο – ντοκουμέντα από την ίδια περίοδο.

Αεροφωτογραφία από κατασκοπικό ντρόουν. Δείτε στα κόκκινα βελάκια. Εκεί κρύβεται.

Πραγματική Επανάσταση! Χάσε 10 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι απλά και Εύκολα!

Δεν είναι κολλάζ. Δεν είναι fake news. Είναι αληθινή.

Από τη σημαία καρφώθηκε ο Σταλινομαδούρος.

Δείτε πόσο κοντά στους λουόμενους το πάρκαρε ο ρεζίλης. Ίσως να είναι και πάρκινγκ για ΑΜΕΑ.

Μέσα στην πολυτέλεια και με χαμόγελο αντί να λογοδοτεί στον λαό.

Τα λεφτά στο σεντούκι ανήκουν στους Έλληνες Χριστιανούς Οικογενειάρχες.

Πίσω ακριβώς από τον γλάρο. ΝΑ ‘ΤΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΛΑΡΟ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ. Συμβολισμός. Γλάρος – Περιστέρα.

Έχει τόσο θράσος που κάνει και thumbs up.

Πηγή: menshouse.gr

Διαβάστε περισσότερα...