Νεκρή γυναίκα στο πλοίο της γραμμής Χανιά – Πειραιάς

Νεκρή γυναίκα στο πλοίο της γραμμής Χανιά – Πειραιάς

Διαφ.
Νεκρή γυναίκα στο πλοίο της γραμμής Χανιά - ΠειραιάςΤραγικό τέλος για μια 77χρονη που ταξίδευε με πλοίο από Χανιά για Πειραιά, έχριζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψη...

Τραγικό τέλος για μια 77χρονη που ταξίδευε με πλοίο από Χανιά για Πειραιά, έχριζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης, ωστόσο, δεν άντεξε κι άφησε την τελευταία της πνοή. Η Λιμενική Αρχή Πειραιά, ενημερώθηκε το πρωί της Τετάρτης από τον πλοίαρχο του πλοίου της γραμμής ότι η συγκεκριμένη επιβάτης λίγο πριν τον κατάπλου στον λιμένα Πειραιά, έχριζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Μόλις το πλοίο έδεσε στον Πειραιά, η 77χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «Τζάνειο» όπου και διαπιστώθηκε πως είναι νεκρή. Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμα τα αίτια του θανάτου της. Όλα δείχνουν πάντως πως η 77χρονη αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές μετά τη διαδικασία της νεκροψίας.

Διαβάστε επίσης: Ρουβίκωνας: Εισέβαλε σε ιατρείο γυναικολόγου που ζήτησε φακελάκι 800 ευρώ
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...