ΟΑΕΔ: Δείτε ΕΔΩ ποια προγράμματα είναι ανοιχτά για 21.000 θέσεις εργασίας


ΟΑΕΔ – Όλες οι ειδήσεις: Προγράμματα είναι ακόμη ανοιχτά για αιτήσεις, με τις θέσεις να ξεπερνούν τις 21.000.

Διαφ.
ΟΑΕΔ – Όλες οι ειδήσεις: Προγράμματα είναι ακόμη ανοιχτά για αιτήσεις, με τις θέσεις να ξεπερνούν τις 21.000. Τον περασμένο Φεβρουάριο άρχισε η υποβολή αιτήσεων – π...

Τον περασμένο Φεβρουάριο άρχισε η υποβολή αιτήσεων – που είναι ακόμη ανοιχτή – για τη συμμετοχή ενδιαφερομένων στο «Πρόγραμμα δεύτερης επιχειρηματικής ευκαιρίας 5.000 ανέργων, πρώην αυτοαπασχολουμένων, με στόχο την επανένταξή τους στην αγορά εργασίας».

Σκοπός της δράσης είναι η επανένταξη στην αγορά εργασίας 5.000 ανέργων πρώην αυτοαπασχολουμένων, που έχουν διακόψει την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και στους οποίους δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία να δημιουργήσουν επιχειρήσεις και να επαναδραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά μέσω της δημιουργίας μιας νέας οικονομικής οντότητας.


Μάλιστα, δικαιούχοι είναι άνεργοι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του Οργανισμού, που πληρούν προϋποθέσεις όπως να έχουν διακόψει την επιχειρηματική τους δραστηριότητα από 1/1/2012 μέχρι 6/8/2018, να μην έχουν μεταβιβάσει την επιχείρησή τους ή το μερίδιό τους σε επιχείρηση η οποία ανήκε σε συζύγους ή πρόσωπα α’ ή β’ βαθμού συγγένειας ή να μην έχουν ασκήσει οποιαδήποτε επαγγελματική – επιχειρηματική δραστηριότητα στο εξάμηνο από 7/8/2018 έως 6/2/2019.

Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...