Κατερίνα Μάρκου: «Κάνω εξωσωματικές 15 χρόνια. Κάπου εκεί έξω με περιμένει ένα παιδί και το περιμένω κι εγώ»

Κατερίνα Μάρκου: «Κάνω εξωσωματικές 15 χρόνια. Κάπου εκεί έξω με περιμένει ένα παιδί και το περιμένω κι εγώ»

Διαφ.
  Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μάρκου, τα είπε όλα στο Happy Day και τον Χρήστο Βαρθαλίτη. Από τα πιο «ευαίσθητα» σημεία της κουβέντας υπήρξε η στιγμή που η βουλευτής μίλησε για τις προσπάθειε...

 

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μάρκου, τα είπε όλα στο Happy Day και τον Χρήστο Βαρθαλίτη. Από τα πιο «ευαίσθητα» σημεία της κουβέντας υπήρξε η στιγμή που η βουλευτής μίλησε για τις προσπάθειες τις οποίες κάνει εδώ και 15 χρόνια προκειμένου να αποκτήσει παιδί.

Δείτε τι είπε η βουλευτής:

«Τα τελευταία χρόνια δουλεύω στην εκδοτική εταιρεία του πρώην άντρα μου. Χωρίσαμε πολύ καλά. Ήμασταν μαζί από πάρα πολύ μικροί και στο τέλος καταλήξαμε φίλοι και είπαμε ας σταματήσουμε.

Πραγματική Επανάσταση! Χάσε 10 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι απλά και Εύκολα!

Είμαι εξαιρετικά ευτυχισμένη αυτή την περίοδο, είμαι με έναν άνθρωπο που αγαπώ πολύ και με αγαπάει, είμαστε πολύ ερωτευμένοι και βιώνουμε μια πολύ ωραία περίοδο. Ήταν τα πάντα ξεκαθαρισμένα με τους πρώην μας όταν γνωριστήκαμε, άσχετα με το τι γράφτηκε.

Θέλω τουλάχιστον ένα παιδί γιατί έχω ταλαιπωρηθεί πολύ, δεν θυμάμαι πόσες εξωσωματικές έχω κάνει. Έχουν πωληθεί δύο διαμερίσματα της οικογένειας για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε οικονομικά. Προσπαθώ περίπου 15 χρόνια. Η απογοήτευση είναι συνεχόμενη… Είμαι πολύ κουρασμένη αλλά δεν θα σταματήσω γιατί κάπου εκεί πέρα σίγουρα υπάρχει ένα παιδί που με περιμένει και το περιμένω κι εγώ να έρθει».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...